palivovy filter - problem
Moderátor: peta.smolik
palivovy filter - problem
kupil som si vsetky 4 filtre znacky MANN-FILTER z (mannfiltre.sk) ono vsetky su vyrobene v nemecku az na ten palivovy (WK 853/21) je z ciny ale problem je ten ze v nom nieco hrka ked nim trasiem a neviem ci ho mam namontovat pred tym som mal ufi a mam pocit ze ten nehrkal uz si to nepametam bolo to 2,5 roka....nestretol sa s tym niekto hmm???
fiat bravo 1.9 multijet 88 kw emotion 10/2007
- Reklama
Re: palivovy filter - problem
No vo filtry by nemalo nic hrkat, su filtre s plavakom nafta(ten hrkoce) a odlucovacom vody ale nie na Bravo. No mozno to nieje ziadna vada
500X Multiair 140
zvuk vychadza z miesta kde sa montuje snimac na pritomnost vody a je to tam aj vydiet taky plavak ci co trosku sa tam pohybuje dufam ze je to v pohode...
https://www.youtube.com/watch?v=l3VVHQD ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=l3VVHQD ... e=youtu.be
fiat bravo 1.9 multijet 88 kw emotion 10/2007
Chlapci chcel som meniť palivový filter na Fiat bravo 198 1.4T-jet 88kw, benzín, rok 2008 ale v autoservise mi povedali, že samostatný palivový filter na toto bravo sa nedá kúpiť, len spolu s palivovým čerpadlom, lebo je to spolu pevne spojené od výroby zalisovane tak ja som ich aspoň pochopil. A niekoľko sto eurové palivové čerpadlo (stojí viac ako sto eur bližšie k dvesto) len kvôli novému palivovému filtru sa mi nechce kupovať keď bežne palivové filtre na iné autá stoja okolo 10 eur .Tak kde je pravda? Dá sa vymeniť samostatne len palivový filter bez palivového čerpadla, alebo nie?
Né je tam jen takové plastové sítko před palivovým čerpadlem v nádrži. Žádný jiný filtr tam není. Ono by mělo jít normálně sundat z čerpadla,ale samostatně koupit nepůjde. Pokud sklopíš zadní sedačky a z podlahy sundáš plechový kryt čerpadla tak se dá čerpadlo vytáhnout ven z nádrže a eventuelně můžeš očistit sítko od bordelu.Ale podle mě tam toho bordelu moc nebude,nebo né tolik aby to dělalo problémy s chodem motoru. V létě jsem rozebíral STILO a vytahoval čerpadlo z nádrže a po 18 letech bylo sítko jen mírně znečištěné.
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
-
- Fiaťák
No určitě bych ten filtr tam nedával radši bych koupil druhý.bravo2007 píše: ↑23 bře 2014, 10:54 kupil som si vsetky 4 filtre znacky MANN-FILTER z (mannfiltre.sk) ono vsetky su vyrobene v nemecku az na ten palivovy (WK 853/21) je z ciny ale problem je ten ze v nom nieco hrka ked nim trasiem a neviem ci ho mam namontovat pred tym som mal ufi a mam pocit ze ten nehrkal uz si to nepametam bolo to 2,5 roka....nestretol sa s tym niekto hmm???
Servis a opravy automatických převodovek,Opravy variatoru,nahradni díly a hydromenice, oleje a kapaliny. www.prevodovkyautomat.cz Tel. +420608675576.