esp přibržduje
Moderátor: peta.smolik
esp přibržduje
Zdravím,už jsme tady řešili mnohokrat esp,ale ted mam problem ,že mě to uplně nesmyslně začina přibrždovat do zataček,hlavně do leva,klidně i při 40km/h. Vetšinou se to stane když je v zatačce nejaka nerovnost a auto se trochu zahoupe. Vše sem pročital tady na foru,ale nějak jsem se nedopidil zavěru proč a co tohle vlastně zpusobuje. Dříve mi esp padalo po ranním rozjezdu,ale to vyřešila nová baterie. S tímhle fakt nevim...
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
- Reklama
Re: esp přibržduje
Geometria je ako na tom?Popripade zadne silenbloky?
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
A co tlumiče? Dokážu si představit, že třeba zadní kolo lehce odskočí a díky vadnému tlumiči se kolo pomalu vrátí, tím s ztratí adheze a ESP to chybně vyhodnotí....Nevím jen úvaha
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MutiJet 110Kw rv.05
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MutiJet 110Kw rv.05
No uvahu mám pravě uplně stejnou,jen sem čekal,jestli i někdo jinej. Pravě že jsem minulé léto dal zadní nové. Bilstein,sice se auto přestalo pohupovat,ale taky zaroven zadní naprava přestala i sedet,občas chce uskočit,to předtím nedělalo,ale jestli s tím to esp souvísí to nevim a ani jak to zjistit
zajímavej poznatek,když mam zadní gumy nafouklé na 2.4bar tak esp stale problikavá v zatačkach a přibržduje,když je upustím na 2,2bar tak esp se neprojevuje,ani bliknutí,co se děje?