Ahojda kluci
Tahle chyba se me dnes obevila po vymene vahy znacky Delphi.Starou vahu jsem vymenil ponevac me davala vic vzduchu nez mela.Stal jsem na krizovace a koukam (mam autodiagnostiku v mobilu s programem Torque)ze spotreba za hodinu na volnobe obcas sama stoupa z 0.9 na 1.3 a pritom otacky jse ani nehnou jen vaha vzduchu ukazuje misto tech 50 jednotek 70 a vice a zase to za chvili skoci do normalu nebo pri lechkem proslapnuti pedalu spadne na 0.9.Rozhodl jsem se,ze koupim novou.A dnes jsem na ni ujel asi 60 km znacka vahy je Delphi.Je fakt ,ze kdyz jse se koukal po ceste na volnobech tak jsem nemel 0.9 ale 1 litru za hodinu ale tato jednotka stala a nepreskakovala na 1.3 litru a podobne.
Predtim jsem cistil cidlo tlaku v sani.To cidlo bylo zakarbovane.Vycistil jsem acetonem.
Myslel jsem si,ze to dela vaha vzduchu a ted premyslim,zda ten kousek neni spatny od Delphi nebo to cidlo tlaku sani v sacim prostoru a nebo je nejaka netestnost.
Ma nekdo nejake zkusenosti ?Pripadne je nekdo z Brna na porovnani a ma lepsi autodiagnostiku ?
Jedna jse o auto Fiat punto 2 1.3 multijet 51 kw
Chyba Po101
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Chyba Po101
Bůh všech elektronických systémů se jmenuje "PRESS RESET".
Re: Chyba Po101
V práci mám taky Delphinu, ale pro porovnání se můžete někdy stavit a můžeme to napíchnout. Třeba to ukáže něco jinýho. Pokud to kolísá se spotřebou, co takhle špatná lambda sonda?? Nebo něco v palivovém systému?? Co tradiční palivový filtr??