organická spojka
Moderátor: peta.smolik
organická spojka
Tak opet po 3letech mi začala prokluzovat na pětku spojka kolem 2000otaček. Vydržela 50tis km. Přemejšlím o repasu lamily na organickou,mate někdo skušenost?
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
- Reklama
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
Re: organická spojka
http://www.renovak.cz/
Napiš jim, pošlel jim lamelu a oni ti pošlou zpátky přeobloženou HDS (kovokeramika)... Ta spojka v pohodě drží i na fábii RS která má odbržděno 305 PS a 602 Nm ... Cenu si teď ale nemůžu za boha vzpomenout, když si vzpomenu dopíšu
Napiš jim, pošlel jim lamelu a oni ti pošlou zpátky přeobloženou HDS (kovokeramika)... Ta spojka v pohodě drží i na fábii RS která má odbržděno 305 PS a 602 Nm ... Cenu si teď ale nemůžu za boha vzpomenout, když si vzpomenu dopíšu
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
Hele mám jí něco přes dva roky a najeto na ní mám něco kolem 50 tisíc km... s krouťákem jsem zhruba na 380 Nm a ta spojka se s tím relativně nudí, jak jsem říkal zvládá i 600 Nm a pokud si dobře pamatuju zaručujou na ní nějakých 450-500, ale to nevím jistě bude lepší když jim napíšeš... ona by tohle přenesla i sériová, ta je stavěná do 350 Nm, já jsem to vyřešil takhle neboť by jsem spojku musel udělat tak jako tak ... Že by jsi chystal jiný turbo a jít do klubu přátel 200+ koní?!
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
no spíš nechci každe dva roky měnit lamelu,maš organickou nebo keramickou? Pouze lamelu maš,nebo celou spešl spojku?
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
Jak jsem psal, HDS takže kovokeramiku... a mám jenom lamelu zbytek je normál
pokud máš HDS tak je to spojka organická,a pak je kovokeramická,ale tu tam určitě nemáš
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
jaj chyba mezi mozkem a klávesnicí, hlavně že to mám napsaný v podpisu ... je to samo organika, označení HDS 57... našel jsem už doma fakturu a přeobložení mě stálo 640 korun s DPH + poštovný
jj tak to je ono,jak jsi dlouho na ni čekal? A je fakt dobra že neklouzne?
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
heleď zhruba týden, max 14 dní když se něco semele (pokud něco nezměnily).... Rozdíl v citlivosti je minimální jestli nějakej je, a renovak jak jsem zjišťoval po známých zaručuje stejnou životnost jako série při 400 Nm... Ale kvalitu potvrdit nebo vyvrátit nemohu, každej jezdí jinak... Jak jsem řikal, snáší 602 Nm ve fábii už přes 20 tis. a ne zrovna zacházení v rukavičkách, a stejně tak jí utaví borec s 66kou TDI po 30 co jí hobluje na každej rozjezd, jenže to nepomůže ani duch svatej... Já myslím že za ty prachy víc než dobrý
To jsou samý organický spojky a zkoušky na brzdě tuhle jsem měl na přívěsu půl tuny najížděl jsem z vedlejší na Českobrodskou do sovislé kolony a dvouhmota ani neproklouzla a zimáky pištěli i na trojku
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
Takhle se cejtím i bez přívěsu... Ale jako ta představa je docela zajímavá když si člověk představí jak sedí ta prdel pod váhou podvalu, předek natáhlej pomalu na dorazu a plaší se toidefix píše:To jsou samý organický spojky a zkoušky na brzdě tuhle jsem měl na přívěsu půl tuny najížděl jsem z vedlejší na Českobrodskou do sovislé kolony a dvouhmota ani neproklouzla a zimáky pištěli i na trojku
mě to kluže jen na 5 stupen při 2000otačkach a noze na podlaze,jinak taky ne,ale jen občas