Nefunkcni sterac - spolujezdec

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
DavidTehov
Začátečník

Nefunkcni sterac - spolujezdec

Příspěvek od DavidTehov »

Ahoj,
jsem tu novacek, tak se omlouvam, jestli to tu uz nekde neresite, ale nenasel jsem :(
stalo se mi, ze za jizdy mi spadl spolujezdcum sterac a nechce se hnout. Koukal jsem na to (nesundaval jsem takovy ten plastovy dekl) a nehybe se mi ani ta tycka co ma se steracem tocit. Nevite nahodou, je tam nejake tahlo, nebo je to spatny moturek? Co si mam pripadne poridit.

Dekuji za radu

David
Reklama

slavek311
Zkušenej Fiaťák

Re: Nefunkcni sterac - spolujezdec

Příspěvek od slavek311 »

DavidTehov píše:Ahoj,
jsem tu novacek, tak se omlouvam, jestli to tu uz nekde neresite, ale nenasel jsem :(
stalo se mi, ze za jizdy mi spadl spolujezdcum sterac a nechce se hnout. Koukal jsem na to (nesundaval jsem takovy ten plastovy dekl) a nehybe se mi ani ta tycka co ma se steracem tocit. Nevite nahodou, je tam nejake tahlo, nebo je to spatny moturek? Co si mam pripadne poridit.

Dekuji za radu

David
jak se dostaneš k táhlum,popisují na http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... 6%23269%3B" onclick="window.open(this.href);return false;
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
idefix
Znalec

Re: Nefunkcni sterac - spolujezdec

Příspěvek od idefix »

Většinou to vyskočí z toho táhla jak dal kolega odkaz je tam vše popsané jde to opravit jednoduše namačkneš to zpátky a jestli chceš mít jistotu,že to nevyskočí vyvrtej do čepu díru průměr 2mm a zajisti nerezovým drátem nebo závlačkou a máš pokoj.Jestli to jen namačkneš zpět vyskočí to při větším záběru např. při sněžení.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Odpovědět

Zpět na „Stilo“