Nefunguje ostrikovac.... obcas
Moderátor: peta.smolik
Nefunguje ostrikovac.... obcas
Čau. Z nakyho duvodu mi občas funguje ale většinou nefunguje ostrikovac. Neslysim motorek, takže problém bude tam. Jenže já vůbec netusim kde motorek je a jak se k nemu dostanu ...
- Reklama
Re: Nefunguje ostrikovac.... obcas
Pokud nemáš prasklou pojistku,tak motorek je z 99% zarezlý ,stačí ho rozhýbat a prostříkat wédéčkem.
Motorek je umístěn dole na plastové nádržce kde leješ vodu do ostřikovačů.
Motorek je umístěn dole na plastové nádržce kde leješ vodu do ostřikovačů.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Tak sem ho vecer vytahnul a vypada to ze je totalne mrtvej. Asi byl zarezlej jak rikas, ale ted uz se nehybe vubec. WDcko to nezachranilo
to mi připomína,že já na ostřikovačích taky nemám moc velkej tlak takže když jedu kolem 100 a víš nak to moc neostřikuje
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
Tak to se mrkni jestli nemas ucpany ty spojovaci dily na hadickach. Me se takhle ucpala membrana na rozbocce (tj. kde to jde na levej a prave ostrikovac). Stacil to rozloupnout, vycistit a fungovalo to super (az do te doby co mi ted umrel motorek )
Tak jsem věřil,že to klapne,my jsme motorek rozhýbali pomocí kombinaček poté prostříkli Wédečkem a šel.Dost lidí psalo také o uhlíkách,ale nevím zda to pomůže .Jinak:
http://www.fiatdily.cz/dil/4335" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fiatdily.cz/dil/4335" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Vymeneno. Ale sem nastvanej. Praskla mi potkavacka u řidiče. Prace na prd, baterka a kos na baterku ven. No a ted večer sem zjistil ze mám asi žárovku krivo a svítí me to kamsi do nebe. Takže zase všecko ven ... Pakarna ...
stačí sundat podběh a jde to bez problemu,dělal jsem to mnohokrat
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Taky sundávám podběh a výztuhu blatníku, ale při výměně dálkové nebo parkovačky co je blíž středu auta to vidím na vymontování baterie nebo nevím, ale spodem to nepůjde...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No když sundáš podběh, a výztuhu blatníku -4 šrouby, tak právě tu krytku sundáš, ale jen tu, co je na mlhovce, tlumeném.
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...