kontrolka vstřikování při nastartování
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
kontrolka vstřikování při nastartování
Mám fiat 1.2 44kw benzín 99 rok 123 000km najeto,při nastartování se rozsvítí kontrolka vstřikování a motor začne strašně škubat,po přidání plynu zhasne a už se nerozsvítí a motor běží normálně a když hned po nastartování přidám plyn tak se kontrolka nerozsvítí a motor neškube běží v pohodě.Děkuji za radu
- Reklama
Re: kontrolka vstřikování při nastartování
A co tak to hodit na diagnostiku? Vestecku gulu ma asi petasmolik....
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
to taky nechám,ale myslel jsem,že bude někdo vědět čím to může být
Skus si precitat svoju otazku, ze aku by si na nu dal odpoved. To je tak ako keby ja napisem vecer som odparkoval auto a rano nenastartovalo co s tym je? Vsak kurna je tazke napisat, ze skontroloval som sviecky, pozrel skrtiacu klapku, skontroloval dodavku paliva atd. Netvrdim, ze si to spravil ale nejako takto by mala vyzerat otazka a ver tomu, ze mile radi by ti tu vsetci poradili. Lenze na otazku sa da tak kvalitne odpovedat ako kvalitne bola polozena. Kazdy by chcel poradit co vymenit a kde to kupit co najlacnejsie a ci to vobec treba aj menit ale nedava k tomu ziadne informacie tak sa tomu necudujte...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
"Vestecku gulu" nemám a když vidím podobný příspěvek jako napsal Berki, už si jen pomyslím to co si napsal a neodpovím vůbec bo by to bylo furt to samý... Zkontroluj tohle tohle tohle a to už je tu napsáno 1000x takže už nereaguju a když tak až postupem času kdy ani po několika reakcích není jasno ale pryč je doba kdy sem se snažil pomoct za každou cenu... Vše tady už je mnohokrát a stačí použít funkci "Hledat" Jo kdyby dotyčný napsal to co napsal + prohledal sem forum a odpovědi nenacházím nebo zkontroloval jsem už vše myslitelné a zmiňované tak potom se můžeme zaobírat tím jak radami pomoct ale takhle... zbytečný když dotyčný asi ani nezvednul kapotuoldoss píše:Skus si precitat svoju otazku, ze aku by si na nu dal odpoved. To je tak ako keby ja napisem vecer som odparkoval auto a rano nenastartovalo co s tym je? Vsak kurna je tazke napisat, ze skontroloval som sviecky, pozrel skrtiacu klapku, skontroloval dodavku paliva atd. Netvrdim, ze si to spravil ale nejako takto by mala vyzerat otazka a ver tomu, ze mile radi by ti tu vsetci poradili. Lenze na otazku sa da tak kvalitne odpovedat ako kvalitne bola polozena. Kazdy by chcel poradit co vymenit a kde to kupit co najlacnejsie a ci to vobec treba aj menit ale nedava k tomu ziadne informacie tak sa tomu necudujte...
PS: jinak oldoss za tvou reakci palec nahoru
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
kapotu jsem zvednul a nic jsem tam nenašel tak jsem požádal o pomoc odborníky na foru,ale asi to nebylo dobrý, na foru jsem tenhle problém nenašel,jenom jsem našel že kontrolka pořád svítí,ale to je ted jedno,když jsem četl ostatní problémy.tak jsem to rozepsal ještě dobře,ale jak říkám to je jedno.
Byl jsem na diagnostice a je to zapalovací cívka,jsou tam dvě tak vyměnim obě dvě,cívky diagnostika práce 2100kč,kdyby měl někdo stejný problém tak doufám,že to pomůže.
Byl jsem na diagnostice a je to zapalovací cívka,jsou tam dvě tak vyměnim obě dvě,cívky diagnostika práce 2100kč,kdyby měl někdo stejný problém tak doufám,že to pomůže.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tě natáhly, cívky se dají koupit kolem 400-500 za jednu, to je do 1000kč + max. půlhoďky práce ale nic na tom není a vyměníš si je i sám, pak stačí odpojit a zas zapojit aku a hotové.
Punťa fire, Rosso Tiziano
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nějak to postrádá logiku s těma cívkama.Pokud by byly skutečně vadné obě, zlobilo by to pořád nejen po nastartování.Mě to spíš připadá,že např.dotlačili konektor na krokovém motoru volnoběhu, tím odstranili závadu a pak vyměnili obě cívky.Budou se hodit na další opravu
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000