kontrola airbagov

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
HKM ZV
Začátečník

kontrola airbagov

Příspěvek od HKM ZV »

niekde pri nohách spolujazdca som našiel štítok, že airbagy treba dať skontrolovať v máji 2007. poradte, kde mi ich skontrolujú a koľko to stojí??? dík
Reklama

nico_sk
Začátečník

Příspěvek od nico_sk »

Vie mi niekto povedat kde je konektor na kontrolu Airbagov? Mam Brava 2001, hladal som vselikde, v jednom manuale som nasiel ze by mal byt konektor v stredovom panely, ale tam som nic nenasiel, plati to asi pre starsi model.. a ci ma Euro koncovku..
Asi to vidim na vybratie schranky pred vodicom.. zeby tam?
daniel
Začátečník

Příspěvek od daniel »

nico_sk píše:Vie mi niekto povedat kde je konektor na kontrolu Airbagov? Mam Brava 2001, hladal som vselikde, v jednom manuale som nasiel ze by mal byt konektor v stredovom panely, ale tam som nic nenasiel, plati to asi pre starsi model.. a ci ma Euro koncovku..
Asi to vidim na vybratie schranky pred vodicom.. zeby tam?
konektor je za schrankou před spolujezdcem.
nico_sk
Začátečník

Příspěvek od nico_sk »

Dikes, no proste taliani, to nemohli spravit ten konektor niekde pod palubovkou...
daniel
Začátečník

Příspěvek od daniel »

nico_sk píše:Dikes, no proste taliani, to nemohli spravit ten konektor niekde pod palubovkou...
Když otevřeš schranku před spolujezdcem tak na zadní stěně je plastova krytka kterou oddělaš a za ní je někde konektor.
nico_sk
Začátečník

Příspěvek od nico_sk »

No nie je, uz to mam vyriesene, nikde tam samozrejme nebola, mal som aj vonku kastlik ani tam nic a to mi tvrdil clovek ktory opravuje fiaty 15 rokov a robi vo fiat servise, ale je pod palubovkou kde je poistkova skrina, kedze je to dovoz z talianska a oni uz mali OBD, tak uz to mam zmazane..
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“