Počet najetých kilometrů
Moderátor: peta.smolik
Počet najetých kilometrů
Koncem příštího měsíce budu mít Bravo 3 roky a momentálně mám najeto něco přes 102 tis. km. Protože jsou tady i tací, kteří mají auto od počátku výroby (2007), rád bych, kdyby tu zveřejnili svůj počet najetých km a s jakými závadami se za dobu užívání setkali. Zajímala by mě zkušenost s Bravem, které má za sebou více než 200 tis. km. Já momentálně pozoruju lehce mastný blok motoru někde u převodovky - budu na to muset upozornit při následujícím dubnovém servisu. Jinak u mě spokojenost, závady se mi vyhýbaly - jedna měněná žárovka v předním světle, jedna v zadním, jedna v podsvícení ovládačů topení, jednou za čas problém s Blue&Me (řešeno resetem v servisu, naposledy řešeno svépomocí odpojením baterky).
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
- Reklama
Re: Počet najetých kilometrů
Mám Bravo rv 6/07. Najeto cca 117 t.km. Za celou dobu: Egr při cca 60t.km a spínač brzd v cca 105t.km, jinak běžná údržba. Doufám že mu to ještě nějakej čas vydrží.
Fiat 500X 1.4 Turbo Multiair Lounge
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Fiat Stilo MW 1,9 JTD Active FL
ex Fiat Bravo 2 MJTD Emotion
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Fiat Stilo MW 1,9 JTD Active FL
ex Fiat Bravo 2 MJTD Emotion
Včera jsem dosáhnul 146 tis. km. Bravo jezdí bez problémů, už nemám oproti mému předchozímu příspěvku mastný motor - bylo to špatné těsnění na měrce oleje.
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
Mam najazdene 163 000km kupene bolo pri 139 000 minuly rok v marci. Ziadne extra problemy , vymena rozvodov,brzdove kotuce, dosticky a zadny strmen. Vycistenie EGR.
500X Multiair 140