Ako ste spokojny so svojim Bravom/Bravou???
Moderátor: peta.smolik
Ako ste spokojny so svojim Bravom/Bravou???
ja musim svoju byvalu Bravu 1,2 16v 80 sx az takmer bezchybnu pracu za 4 roky a par mesiacov a 65 tkm...skoda len tej pokazenej lambda sondy....ale inak plna spokojnost..uvidime ajk na tom bude stilo...
Skoda Garde--> Fiat Punto 55S--->Fiat Brava 1,2 16v Sx---> Fiat STILO 1,6 16v
Buduce auto:Lancia Delta III
Buduce auto:Lancia Delta III
- Reklama
škoda, že som nepočkal, ja som kúpil brava v júni, tá tvoja by sa mi viac páčila, no unáhlil som sa. vždy som chcel 1,2, nakoniec som skončil na 1,4
zatiaľ som vymenil vačku a náplne, takže spokojnosť, ešte chcem vymeniť kľučky a tretie brzdové (má popraskaný kryt) a vymeniť anténu(je zlomená) ale neviem sa k nej dostať, mám tam motorček na ovládanie strešného okna a bojím sa to rozoberať, aby som dačo nepobabral. no a teraz mi začalo vŕzgať servo, neviem prečo, kvapaliny je dosť. takže hodnotím tak za 2
zatiaľ som vymenil vačku a náplne, takže spokojnosť, ešte chcem vymeniť kľučky a tretie brzdové (má popraskaný kryt) a vymeniť anténu(je zlomená) ale neviem sa k nej dostať, mám tam motorček na ovládanie strešného okna a bojím sa to rozoberať, aby som dačo nepobabral. no a teraz mi začalo vŕzgať servo, neviem prečo, kvapaliny je dosť. takže hodnotím tak za 2