striekanie naraznikov do farby auta ( bielej )
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Fiaťák
striekanie naraznikov do farby auta ( bielej )
Chalani môžete mi prosimvás poradiť ohladne striekania nárazníkov pretože chcem ich dať do farby auta ( bielej ) ? že či to možem nastriekat aj doma a ked tak akou farbou...či to treba brúsiť či treba neaký podklad a kolko vrstiev by bolo najlepšie. Alebo či je lepšie dat si to nastriekať niekde ked tak poradte kde. Ak máte stýmto neaké skúsenosti tak poprosím o radu. Skúšal som aj nájsť narázniky vo farbe bielej ae vobec nič som nenašiel. Dakujem za info.
- Reklama
-
- Fiaťák
Re: striekanie naraznikov do farby auta ( bielej )
50 ludi si to pozre a nikto nenapise
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
s toho dva krat som to pozrel ja a jednoducho ti neviem odpovedat a to mam aj ja biele auto... proste este som to neskusal
Punto Cabrio
-
- Fiaťák
asi spravim kompromis a vyserem sa nato
- no ak nemáš doma poriadny kompresor a nemáš skúsenosť s lakovaním, tak nad domacím lakovaním ani nerozmýšlaj, striekať to sprejmy je podľa mňa blbosť jednak by si ich potreboval veľa a aj tak by to dobre nevyzeralo, radšej pohladaj v okolí nejakého lakovača (napr. PetkoPN je od Pieštan a na starom Punte si dával striekať nárazniky) , čo sa týka ceny, počítaj tak 100€ za jeden nárazník
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
-
- Fiaťák
kompresor mam dobry mam aj pistol nato aj setko ale skusenoisti absolutne ziadne.....nad tym som rozmyslal ze spreje to je asi blbost..ae neviem niekto mi radi ze dat to do farby a niekto zasa ze nie...bolo by to krajsie asi ak by to bolo vo farbe ae som spokojny aj stymto...asi len moc spekulujem nad tym ...a pytal som sa nato kde to lakuju a ano mas praudu okolo 100e jeden naraznik preto som spekuloval nad tym ze to spravim doma pretoze nieje to malo penazi veru uvidime casom ako to bude pretoze ide zima a teraz to striekat by bola asi chyba tak uvidim cez zimu...budem nad tym spekulovat a na leto budu urcite neake zmeny
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Keď máš doma vybavenie ako si spomínal, tak si chod dať zarobiť 2-3 deci takej farby poprípade aj viac, kedže to nieje metalíza ale obyčajná biela tak netreba na to lak. A môžeš doma trénovať na nejakom starom blatníku alebo si nájdi nejaký plech. Poprípade si trocha pogúgli na nete nejaké základy striekania, ale aj tak sa najviac naučíš ked trocha doma potrénuješ, aby si vedel nastaviť pištol, aký tlak si nastaviť podla pištole či je hvlp alebo hp, trysku odporúčam tak 1 až 1,3, a už len striekať a striekať, sám zistíš kedy sa ti spravia stekance a kedy nebude farba dobre zliata. A ked budeš striekať na ostro tak treba pamätať, že na povrchu nesmie byť žiadny náznak mastnoty a prachu, tak isto poriadny filter a odlučovač pred pištol, lebo všetko sa prejavý na laku.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
-
- Fiaťák
dakujem za info ak sa teda dotoho dam tak takto poriesim