Problém řazení Fiat Ducato 2.8 JTD
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
Problém řazení Fiat Ducato 2.8 JTD
Ahoj mám problém s řazením 3 rychlostního stupně,ostatní kvalty tam jdou nádheřně jen ta trojka,v minulosti to blblo,tak jsem všechny táhla prostřikal vazelínou ve spreji a zlepšilo se to ale ted ro nejde,zkusil jsem rozebrat řadící páku a vše vypadá v pořádku,nevíte někdo co s tím ??? nebo jestly to není převodovkou ??? díky
- Reklama
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém řazení Fiat Ducato 2.8 JTD
jestli to jde jakoby pres zuby,tak asi v prevodovce.
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
fiat multipla rallye hobbycros
www.lanciaklub.cz
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
www.lanciaklub.cz
-
- Začátečník
no prave ze tu 3jku tam proste nejde dát,ani jako přes zuby..jako kdyby tam nebyla..
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
rek bych ze to bude v prevodovce. znamymu to zacalo taky delat, tak nejak vychytal v jakych otackach ji tam zaradi,nekdy i s meziplynem a jezdil jeste pul roku nez ji vymenil
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
www.lanciaklub.cz
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
www.lanciaklub.cz
-
- Začátečník
to jsem taky zkousel..ale jako kdyby byloohle tahlo,,protože se to příčí ale ostatni kvalty tam jdou v pohodě,zkusim to v sobotu zvednout a podívat se ze spoda jestly není ohllé táhlo nebo něco nevim no
Ahoj, mám teda Boxera, ale dělalo mi to to samý a bylo to cosi v převodovce, jestli zohýbaný vidličky nebo co fakt už nevím. Ale myslím, že to nebylo nic drastickýho.
Karel
Karel
Zkusil bych ji zařadit ručně na převodovce a uvidíš jestli,je to v lanovodech tak tam pujde.
V jtd prevodovkach su sinchronne kruzky o koliecko pritlacane pruzinkamy a tie sa casom zoderu. Prejavuje sa to nemoznostou zaradit rychlos nekedy sa pruzinka vydere a rozpadne potom uz rychlost ide zaradit ale cez zuby kedze uz nema co sinchronny kruzok co pritlacat. Cena pruzinky je cca 5€