Zdravím Fiaťáky chtěl bych se zeptat ohledně Check engine a palivo nedavno mi to ukaázalo Check engine a chciplo za jizby pote kdyz jsem nastarvoval tak to chcipalo uznal jsme ze je zatuhla nafta i kdyz uz jsem mel odjeto cca 3km ale to byl asi zbytek z palivoveho filtru ktery mel najeto 59tisic za 4roky tkaže tam byl asi original filtr jsem tedy nechal dat novy pro jistotu cena 2500kc original fiat super cena ze
Počítal jsme ze to bude v pořadku což bylo asi 3dny včera to jeste slo v pohode při minus 13stupních a nic to nedelalo ani nehlasilo ale dnes kdyz bylo kolem minus 18stupnů tak jsem rano vyjel a po chvili to naskočilo zase Check engine a chciplo to po nastartovani to na volnoběh normálne jde i to jede ale jakmile pridam a ukazatel spotrby stoupne cca 18-25L tak to zase chcipne a k tomu je slyšet kdyz se stoji venku za autem že pod zadnimi sedadli bzučí něco to bude asi čerpadlo co žene naftu do motoru z nádrž pokud se nepletu.
Ohledně nafty mám tam Benzinu Vervu plus aditiva.
Kde je problém??????
Osobně předpokládám že to je tím že to čerpadlo nestihá dodávat dost nafty do motoru pri vyšší spotřebě a proto ta chyba a připadne zhasnutí motoru.
Atuo stálo venku ted je mám u známeho v garaži
Fiat Bravo 110Kw r.v. 2007
Děkuji za rady případně zda je lepši nejezdit pokud to neni nutne a jeste neodrovná se připadnou jizdou to čerpaldo do poháni naftu k motoru???
Dík moc Chalupa Kamil
Check engine a palivo, zhasínání motoru
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Check engine a palivo, zhasínání motoru
aku naftu tankujete z akych cerpaciek?? oplati sa vobec ta premiova nafta?? pomaha vobec aditiv do paliva??
fiat bravo 1.9 multijet 88 kw emotion 10/2007