Punto z Aček
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto z Aček
Ahoj.Zvažují koupi Punta.Nezávazně mi v AAA dali cenu v hotovosti 65ts.Kč za tohle http://www.aaaauto.cz/cz/fiat-punto/car ... &ymax=2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Předpokládám,že od tohoto bazaru mne budete odrazovat.
Navíc slíbili,že odkoupí mou starou MK1 za 10-20ts.Kč
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
- Reklama
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Punto z Aček
Máme ho doma, ale jiná motorizace. Za tu cenu bych hledal mladší.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)
mladsi?ve slusnem stavu asi tezko,kdyztak posli odkaz ... v ackach jsou ku..y,ale nekdy maji sem tam slusne auto,takze to prolez se svym mechosem a je vyresene...
nejvíc se mi líbí ty ujeté Km,ale kdo ví jestli je to skutešné,ačkoliv hlásají o nějaké garanci.Výbava si myslím,že je slušná a navíc tažné zařízení.bobas píše:mladsi?ve slusnem stavu asi tezko,kdyztak posli odkaz ... v ackach jsou ku..y,ale nekdy maji sem tam slusne auto,takze to prolez se svym mechosem a je vyresene...
V skutku ,v pohode cena vs Km..Až na to ťažné Neviem si predstavit punto s vlečkou Myslim si že by mu utrhlo celu napravu ,keby sa to naložilo tak kubikom piesku
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
tak tady mas pres tunu na vleku auto plus v nem dalsi dily,jako prevodovka skla,polomotor apod a plny kufr u auta vcetne blbosti...s tim jsem ujel 200km https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9435_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a 900kg pisku,ktere jsem pak neukorigoval na uzkych pneumatikach https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 7839_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a 900kg pisku,ktere jsem pak neukorigoval na uzkych pneumatikach https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 7839_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
No, že jsou AAA sv*ně, to se jaksi obecně ví. Slevu ti slíbili nezávazně a 20 000 ti za 15letou pětapadesátku rozhodně nedají, to je prostě lež. Budou se kroutit i na těch 10. Takže 70-10 = 60 000 Kč. Jestli je to málo nebo moc, uvidíš podle stavu až na místě. Hlavně jim neplať předem žádné zálohy. Stav kilometrů neřeš, zato si pořádně prohlédni podvozek, ramena, čepy, silentbloky, tlumiče, zkontroluj spojku a brzdy atd., to ti teprve prozradí skutečný nájezd. To závěsné vidím jako výhodu.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
V Ačkách to jsou megasvině... Opravdu si vše co je výše prověř... Páč ze stavu 1A se po prohlídce může lehce stát 3C... Navíc na fotkách může bejt úplně jiný auto, jak se to stalo mně vloni: Náhodně jsem rozklikl nabídku a hned mně trkla světle modrá Panda s hagusama, servo, klima, rádio, centrál naj. 60tis 4roky stará za 80tis. s poznatkem výborný technický stav... a dokonce v Brně, ještě po telefonu sem si ověřil jestli ta panda tam ještě je a odpoledne sem se tam rozjel, po zhlédnutí následovalo první prozření, klima nepřítomná(došlo k zamíchání fotek několika Pand)))) ale to mi až tak nevadilo... Nasledovala předváděčka a hned se ukázalo řízení táhlo doleva, ale to prý je normální)))středovej panel byl prasklej a lepenej na třech místech, centrál nepřítomen, rádio nehrálo kvůli nepřítomnosti reproduktorů)))) ale ještě jsem to nevzdával a nechal si auto vytáhnout rampou nahoru: tlumič výfuku se loupal ve všech svých vrstvách, co mně zaujalo tak spodek byl přestříkanej a bylo vidět že je pod nástřikem kytovanej na to mi bylo řečeno že předchozí majitel byl velmi pečlivý)))) Chtěl sem už z toho ráje aut vzdálit když mi cestu zastoupila luxusní kočka která mi okamžitě nabídla slevu na ten vrak 20tis. a další výhody a protože sem na kafe chuť měl tak sem se chvíli přesvědčovat nechal... Překvapivě jí moc nezajímalo že prachy na auto sem u sebe měl ale spíš mně neustále přesvědčovala na splátky))) asi tak po dvaceti minutách se k ní náhodně))) přidala ještě jedna kočička ale protože už mně to moc nebavilo a taky večer se nachýlil tak sem jim navrhl že auto koupím za 50tis. ale pouze pod podmínkou že se s oběma vyspím... Na to ale překvapivě))) přistoupit nechtěly... Zahrál sem zklamání nad odmítnutou lukrativní))) nabídkou a odešel... Na Ačka fakt bacha!!!!
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Na tvým místě bych si to svoje nechal a zkusil to za 65 bez prodeje svýho auta... To svoje dej na inz nebo sem a za 20tis se určo někdo najde kdo by ho chtěl...slavek311 píše:Ahoj.Zvažují koupi Punta.Nezávazně mi v AAA dali cenu v hotovosti 65ts.Kč za tohle http://www.aaaauto.cz/cz/fiat-punto/car ... &ymax=2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky za všechny poznatky z Aček.Známí mělí tý samé zkušenosti.Po pravdě plánují výměnu,až na duben-květen.Jen se snažím monitorovat trh a to auto dost splňovalo mé požadavky.Já nespěchám s koupi,ale odrazuje mne jejích vnucování a rychlost prodeje.peta.smolik píše:Na tvým místě bych si to svoje nechal a zkusil to za 65 bez prodeje svýho auta... To svoje dej na inz nebo sem a za 20tis se určo někdo najde kdo by ho chtěl...slavek311 píše:Ahoj.Zvažují koupi Punta.Nezávazně mi v AAA dali cenu v hotovosti 65ts.Kč za tohle http://www.aaaauto.cz/cz/fiat-punto/car ... &ymax=2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Máš pravdu v oceněním mého starého Puntíka.Ptál jsem se ve dvou bazarech a nabídli mi 15ts.,ale prý když to budu prodávat sám,tak ho prodám klidně za 20ts.Asi to vzdám u těch Aček.Zatím všem dík.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zkus poptat tady http://www.azzurra.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Jsou to Italové... Ceny i auta mají slušný a když zadáš konkrétní poptávku myslím že nebudeš litovat...
Jo, to teď dělají. Nejspíš dostávají tučnou provizi od lichvářů, kterým se to pak musí splácet. Ta provize je asi tím vyšší, čím víc dušiček jim polapí. Auto na splátky pochopitelně ve finále stojí nesrovnatelně víc, než když se zaplatí v hotovosti.peta.smolik píše:Překvapivě jí moc nezajímalo že prachy na auto sem u sebe měl ale spíš mně neustále přesvědčovala na splátky
Bazary nevydělávají na rozdílu ceny výkup/prodej, nebo nedejbóže na komisi. To možná tak nějakej strejda autíčkář z Horní Dolní... Hlavní zdroj jejich příjmu je prodej finančních produktů.
Bazary tlačí ceny aut dolů jak na výkupu, tak i na prodeji. Pak si lama řekne, že "tohle auto musím mít za každou cenu" a taky to udělalá.
Bazary tlačí ceny aut dolů jak na výkupu, tak i na prodeji. Pak si lama řekne, že "tohle auto musím mít za každou cenu" a taky to udělalá.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Slávku, pokud chceš auto z AAA bazaru, ale klidně i z jinejch velkých bazošů, určitě jim to starý auto dej na protiúčet.
Dostaneš hodně, ale fakt o hodně lepší podmínky, než když to prodáš a koupíš zvlášť. A vím, o čem mluvím, mám s velkejma bazarama svý zkušenosti, a někdy jsou i dobrý
Bazar totiž při protiúčtu vydělá dvakrát, na obou autech, a může si díky tomu dovolit nějakou tu slevu...
Dostaneš hodně, ale fakt o hodně lepší podmínky, než když to prodáš a koupíš zvlášť. A vím, o čem mluvím, mám s velkejma bazarama svý zkušenosti, a někdy jsou i dobrý
Bazar totiž při protiúčtu vydělá dvakrát, na obou autech, a může si díky tomu dovolit nějakou tu slevu...
slavek311 píše:Ahoj.Zvažují koupi Punta.Nezávazně mi v AAA dali cenu v hotovosti 65ts.Kč za tohle http://www.aaaauto.cz/cz/fiat-punto/car ... &ymax=2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Já mám s bazarem jen jednu dobrou zkušenost, ostatní jsou jedním slovem katastrofální (maně mě napadá třeba to, jak jsem si kdysi prohlížel Dedru 1,6 a hloubal, jak zvenku poznat, jestli je to 8V nebo 16V. Přitočil se ke mně bazarník a začal nepříčetně blábolit cosi v tom smyslu, že "jó, tovite, do tohodle se dávaly tédéíčka, to sou fak německý držáky").
Tu naopak dobrou zkušenost jsem udělal při koupi Punta u prodejce Citroen, kde ho vykoupili protihodnotou k funglnágl nové C3. Prohlédl jsem si ho zvenku a zespoda a šel se na něj zeptat do kanceláře. Prodavač se zamyslel a řekl: "Podívejte, já vám k tomu nic nepovím. Stojí nám to tu od předvčera a já v tom ještě ani neseděl, protože na to nemám čas. My na těch autech pomalu proděláváme, poněvadž nám tu akorát překážej. Tumáte klíčky, prohlídněte si to sám, jenom kdybyste to pak chtěl projet, zavolejte na mě."
Takže jsem tehdy to Punto pořídil asi o 10 - 12 000 levněji, než byla běžná cena
Tu naopak dobrou zkušenost jsem udělal při koupi Punta u prodejce Citroen, kde ho vykoupili protihodnotou k funglnágl nové C3. Prohlédl jsem si ho zvenku a zespoda a šel se na něj zeptat do kanceláře. Prodavač se zamyslel a řekl: "Podívejte, já vám k tomu nic nepovím. Stojí nám to tu od předvčera a já v tom ještě ani neseděl, protože na to nemám čas. My na těch autech pomalu proděláváme, poněvadž nám tu akorát překážej. Tumáte klíčky, prohlídněte si to sám, jenom kdybyste to pak chtěl projet, zavolejte na mě."
Takže jsem tehdy to Punto pořídil asi o 10 - 12 000 levněji, než byla běžná cena