USA na Taliana ??
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
USA na Taliana ??
Zamiloval som sa do tychto kolies,aky máte nazor na ne?? http://www.thewheelsmith.net/CustomWhee ... ories.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
- Reklama
Re: USA na Taliana ??
Vypadaji dobre, taky se mi vzdycky tyhle disky libily... Na Puntu nemusi vypadat vubec spatne.
Jediny problem asi bude cena... si myslim.
Jediny problem asi bude cena... si myslim.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
No cena by mala zacinat na neakych 700 Euri 14 palcove takze asi tak no.Ale laska je laska,akurat mam obavu ze keby naaahodou by som ich bral,tak kolko by mi vydrzali na aute keby som to mal niekde vonku a nie v garazi,a myslim si ze toto su kolesa len ako vystavne kusy,urcite by sa na tom nedalo jazdit denne tych 70 km,aspon mne by ich bolo luto takto opotrebovat
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
amerika
na take kolesa by som dal nie jeden kus bezpecnostnych skrutiek ale na kazde koleso 4druhy bezpecnostnych skrutiek a potom keby to niekto ukrade tak to uz by bolo zasluzene
na take kolesa by som dal nie jeden kus bezpecnostnych skrutiek ale na kazde koleso 4druhy bezpecnostnych skrutiek a potom keby to niekto ukrade tak to uz by bolo zasluzene
Punto Cabrio
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád má podobný dráťáky na Alfě spider origo a v 60-80 letech se dávaly na cabria Fiat 124 a Lancia Fulvia spider a některé Ferrari California
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele