Help - nefunkcné budíky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Help - nefunkcné budíky
Zdravim mam fiat punto mk2 1.9 JTD 2001r 59kw... v poslednej dobe mi zacali blbnut budiky proste idem a odrazu zhasne cela pristrojovka alebo nastartujem a vobec nefunguje deje sa to najma ak odpojim baterku a potom zapojim tak to zacne blbnut alebo aj teraz v zime ked auto stoji vonku celu noc tak rano nejde pristrojovka vobec budiky... nevie niekto co je s tym ? ci treba vymenit budiky ak ano budu mi pasovat z ineho JTDcka, a treba tam nieco menit okrem km aby sedeli ? Dakujem
Fiat Punto II 1.9 JTD
- Reklama
Re: Help - nefunkcné budíky
mne to robil zlý alternátor- zlé dobíjanie-slabý akumulátor...
mk2b 1.4 16V 5D
môže to byť hoci čo...ale ked to vypadáva... tak to môže byť len nejaká jednoduchá vecnapájanie prístrojovky, kostra.. nie hned celé budíky zlé...ale môže to byť hoci čo...odporúčam najskôr vyhodiť prístrojovku a prečistiť a pozreiť či vzadu doliehajú kontakty....
problem vyrieseny zohnal som pristrojovku z druheho JTDcka a ta ide len mi blikaju kilometre lebo ine su v pristrojovke a ine v riadiacej.. inak setko okpepaxx píše:môže to byť hoci čo...ale ked to vypadáva... tak to môže byť len nejaká jednoduchá vecnapájanie prístrojovky, kostra.. nie hned celé budíky zlé...ale môže to byť hoci čo...odporúčam najskôr vyhodiť prístrojovku a prečistiť a pozreiť či vzadu doliehajú kontakty....
Fiat Punto II 1.9 JTD