Zdravím všechny,
Chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenost z demontáží zadního světla zpátečky vpravo u SPZ.
Snažil jsem se páčit šroubovákem k sobě, ale zdá se mi jako by byl obvod světla větší než díra ve kterém světlo je vsazeno. Nerad bych něco zlomil. V příručce doporučujou výměnu v servisu, ale svépomoci by to snad šlo taky..?
Demontáž zadního světla zpátečky
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Demontáž zadního světla zpátečky
Fajn, a co mas za auto?
U Punta mk2 to je treba tak ze v zadu v rezerve mas takovy plastovy sroubovak a tim odsroubujes zadni svetlo ktere drzi na 3 stoubech a celke svetlo vyjmes ven.
U Punta mk2 to je treba tak ze v zadu v rezerve mas takovy plastovy sroubovak a tim odsroubujes zadni svetlo ktere drzi na 3 stoubech a celke svetlo vyjmes ven.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Punto MK2 jsem měl taky a neměl jsem tu světelnou parobolu zevnitř tak zadělanou jak mám teď u Brava 2, dostala se mi tam vlhkost a plíseň, takže bych jí potřeboval vyčistit.
Za rady a tipy předem díky...
Za rady a tipy předem díky...
možno to je neaktuálne, ale odpoviem, pre vybratie spiatočkového svetlometu treba dať dolu nárazník, svetlo je zo zadu priskrutkované aj by som dal obrazok ale nechce ho zobrat, obrazky berie tak sa pokusim to sem hodiť, snad to niekomu pomôže tu je ako sa dá vymenit cele svetlo a žiarovka
- Přílohy
-
- demontaž celeho svetla.jpg (72.5 KiB) Zobrazeno 2801 x
-
- výmena žiarovkya.jpg (70.32 KiB) Zobrazeno 2801 x
Naposledy upravil(a) rogi dne 25 srp 2011, 16:57, celkem upraveno 1 x.
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Práve že furt aktuálne, zatial som sa nič nedozvedel, ale ako som sa obával si mi potvrdil čo som si myslel, na demontáž celého náraznika si netrúfam, tak to necham byť....
Každopádne díky.
Každopádne díky.