Ahoj,
neco mi boucha u predniho kola pri prejezdu nerovnosti a na stk mi zjistili ze mam vymlacenej cep ramene. Chtel bych se zeptat jestli si dokazu to rameno vymenit v domacich podminkach a priapadne jak. Jsem v tomto zacatecnik.
mam Punto 55 1.1 r.v. 1995
Díky za rady
Vymena predniho ramene
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- linomaniac
- Fiaťák
Re: Vymena predniho ramene
menil som ich pred dvoma dňami na dvore. Trochu zručný by si mal byť, ale myslím, že je to jednoduché.diger píše:Ahoj,
neco mi boucha u predniho kola pri prejezdu nerovnosti a na stk mi zjistili ze mam vymlacenej cep ramene. Chtel bych se zeptat jestli si dokazu to rameno vymenit v domacich podminkach a priapadne jak. Jsem v tomto zacatecnik.
mam Punto 55 1.1 r.v. 1995
Díky za rady
pozri sem: http://web.telecom.cz/rozsini/puntomk1/pramen.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
Diky moc! a krom toho navodu si nenarazil na neco co bych mel vedet? jako nejaka finta nebo tak...?
Díky
Díky
Já jsem téže měnil rameno ale před barákem na sídlišti a jedinou fintu mohu poradit podepřít auto vším možným jen ne heverem a tím si pak přizvedni to rameno neboť držet to snažit se tam dostat šrouby a ještě doufat že ti to nepadne na kebulu je o nervy a pokud jsi kuřák tak i spoustu cigaret
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
- linomaniac
- Fiaťák
jj, presne!straki píše:Já jsem téže měnil rameno ale před barákem na sídlišti a jedinou fintu mohu poradit podepřít auto vším možným jen ne heverem a tím si pak přizvedni to rameno neboť držet to snažit se tam dostat šrouby a ještě doufat že ti to nepadne na kebulu je o nervy a pokud jsi kuřák tak i spoustu cigaret
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
Díky!;-) a s tou spotrebou cigater to dobre znam:D