caute,
mam punto1 r.v.95, a nastal problem s cyklovacom, teda skor komplet so stieracmi. Polha prepinaca hore (mali by stierace prebehnut a vratit sa do startovacej pozicie) stierace idu, len pokial drzim prepinac. poloha 1, cyklovac mam bezny chod, poloha dva bezny chod, ano ten tam mam a poloha tri rychly chod, ten tiez bezi.
Vymenil som prepinacie packy a problem sa neodstranil. Jeden elektrikar mi poradil premerat motorcek, ci drzi napatie po zopnuti prepinaca, ale evidentne nedrzi ked po pusteni packy stierace zastanu, a vraj moze byt problem este niekde v nejakom stabilizatore napatia, vraj najaka krabicka so 6 drotmi. Kde je ten stabilizator, respektive poradte co mam spravit aby stierace fungovali tak ako maju. vdaka
problem s cyklovacom
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: problem s cyklovacom
A co ti vlastne nefunguje na tych stieracoch? Trosku sa z toho neviem vysomarit.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Pokud to dobře chápu tak jediný problem se stěračema máš ten že když přepneš nahoru a pustíš tak ti zůstanou vyset ne?
Jinak ta krabička s 6 ti dráty je na "převodovce" motorku stěračů ale jelikož řeším podobný problém tak toto bylo jediný místo kam jsem se nedostal neboť všechny součástky jsou z druhé strany tý krabičky a ten tišťák tam drží za takový nožky který snímají polohu stěračů (bo co to má za význam) a ty odlomit nemůžeš neboť by jsi problém nevyřešil ba naopak a mne se teda ty nožky nepodařili odmontovat aniž bych něco potento takže jsem to vzdal
Jinak ta krabička s 6 ti dráty je na "převodovce" motorku stěračů ale jelikož řeším podobný problém tak toto bylo jediný místo kam jsem se nedostal neboť všechny součástky jsou z druhé strany tý krabičky a ten tišťák tam drží za takový nožky který snímají polohu stěračů (bo co to má za význam) a ty odlomit nemůžeš neboť by jsi problém nevyřešil ba naopak a mne se teda ty nožky nepodařili odmontovat aniž bych něco potento takže jsem to vzdal
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte..mam taktiez problem s cyklovacom u prednych stieracov:
Ak dam packu do 1.polohy...znamena ze stierace maju raz zostierat..a po nejakom case priklad 1O-15sek..to iste,mne to funguje ale z nicoho nic stierace zacnu vkuse stierat akoby som dal packu nizsie a to do 2.polohy,pricom ich mam stale v prvej polohe,ide to chvilu dobre alebo zle..meni sa to samo od seba,avsak ak mi stierace vkuse stieraju,a pritom ich mam v prvej polohe..a dam ich do O-polohy tak mi zostanu vysiet tam kde sa nachadzali v case ked som ich vypol..nevratia sa do startovacej polohy-pozicii.Viete mi poradit v com moze byt problem,ak mal niekto podobny a sa s tym stretol? Moze byt problem v packe..alebo samotny motorcek? Motorcek som uz raz mal von davnejsie..precistil premastil islo to dobre,ak som teraz zacal castejsie ich pouzivat opat to iste..dakujem
Ak dam packu do 1.polohy...znamena ze stierace maju raz zostierat..a po nejakom case priklad 1O-15sek..to iste,mne to funguje ale z nicoho nic stierace zacnu vkuse stierat akoby som dal packu nizsie a to do 2.polohy,pricom ich mam stale v prvej polohe,ide to chvilu dobre alebo zle..meni sa to samo od seba,avsak ak mi stierace vkuse stieraju,a pritom ich mam v prvej polohe..a dam ich do O-polohy tak mi zostanu vysiet tam kde sa nachadzali v case ked som ich vypol..nevratia sa do startovacej polohy-pozicii.Viete mi poradit v com moze byt problem,ak mal niekto podobny a sa s tym stretol? Moze byt problem v packe..alebo samotny motorcek? Motorcek som uz raz mal von davnejsie..precistil premastil islo to dobre,ak som teraz zacal castejsie ich pouzivat opat to iste..dakujem