servo fiat punto
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
servo fiat punto
jsem začátečník prosim poradtemi svítí mi kontrolka baterie a nejde mi servo čím větší zima tim musím dýl ohřejvat motor když se motor ohřeje kotrolka zhasne aservo funguje ohřejvám i vnitřek auta když to vychladne tak znova ohřejvám vtomhle sněhu to nejde utčit předem děkuji za radu
- Reklama
- SpiritWolker
- Všeználek
Re: servo fiat punto
nenapisal si ake Punto mas ? takze napis rok vyroby a aky motor
pises ze ti svieti aj kontrolka baterky, tak zrejme mas problem s alternatorom, nabijanim alebo baterkou, servo je zavisle na alternatore, ak je problem v napajani servo nepojde spravne
daj si to do poriadku a servo myslim pôjde tak ako ma, najlepsie by bolo keby si siel na diegnostiku kde kde by vycitali z pamäti zavad preco vsetko vypadava, nabijanie zmeras aj multimetrom priamo na baterke (ak si z okolia Ba diagnostiku ti mozem urobit)
ak vam vypadne posilovac kvôli snimacu pri -16 tak vam primrzol, hlavne netocte volantom a nechajte auto a snimac zohriat
pises ze ti svieti aj kontrolka baterky, tak zrejme mas problem s alternatorom, nabijanim alebo baterkou, servo je zavisle na alternatore, ak je problem v napajani servo nepojde spravne
daj si to do poriadku a servo myslim pôjde tak ako ma, najlepsie by bolo keby si siel na diegnostiku kde kde by vycitali z pamäti zavad preco vsetko vypadava, nabijanie zmeras aj multimetrom priamo na baterke (ak si z okolia Ba diagnostiku ti mozem urobit)
ak vam vypadne posilovac kvôli snimacu pri -16 tak vam primrzol, hlavne netocte volantom a nechajte auto a snimac zohriat
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
-
- Začátečník
je to fiat punto jtd 1.9 diesel r.v200ferdas1500 píše:jsem začátečník prosim poradtemi svítí mi kontrolka baterie a nejde mi servo čím větší zima tim musím dýl ohřejvat motor když se motor ohřeje kotrolka zhasne aservo funguje ohřejvám i vnitřek auta když to vychladne tak znova ohřejvám vtomhle sněhu to nejde utčit předem děkuji za radu
-
- Začátečník
baterku jsem ted změřil davami 14.4ferdas1500 píše:je to fiat punto jtd 1.9 diesel r.v200ferdas1500 píše:jsem začátečník prosim poradtemi svítí mi kontrolka baterie a nejde mi servo čím větší zima tim musím dýl ohřejvat motor když se motor ohřeje kotrolka zhasne aservo funguje ohřejvám i vnitřek auta když to vychladne tak znova ohřejvám vtomhle sněhu to nejde utčit předem děkuji za radu
- SpiritWolker
- Všeználek
tak teraz skontrolovat alternator, klinovy remen, nabijanie baterie
alebo napište spravu
-
- Začátečník
kdyby to nebylo pro mně tak daleko tak jedu hned anemusel bych se nervovattttttttttttferdas1500 píše:baterku jsem ted změřil davami 14.4ferdas1500 píše:je to fiat punto jtd 1.9 diesel r.v200ferdas1500 píše:jsem začátečník prosim poradtemi svítí mi kontrolka baterie a nejde mi servo čím větší zima tim musím dýl ohřejvat motor když se motor ohřeje kotrolka zhasne aservo funguje ohřejvám i vnitřek auta když to vychladne tak znova ohřejvám vtomhle sněhu to nejde utčit předem děkuji za radu
- SpiritWolker
- Všeználek
odpovedaj cez tlacitko odpovedet a nie cez tlacitko citace, lebo takto zaplnis rychlo celu stranu a je to aj neprehladne, prispevky mozes aj editovat takze môzes tie citace pomazat a nechat tam iba tvoje odpovede,
no este to zmeraj aj tak ze das naplno elektricke spotrebice, a niekto nech prida plyn a drzi otacky okolo 3000, a tak zmeraj nabijanie, aby si si bol isty ze nabija alternator bateriu
aku mas staru baterku? pozicaj si od niekoho baterku a skus rano nastartovat na nu, ci nebude zla baterka - teraz riesime kontrolku baterie-nabijania
no este to zmeraj aj tak ze das naplno elektricke spotrebice, a niekto nech prida plyn a drzi otacky okolo 3000, a tak zmeraj nabijanie, aby si si bol isty ze nabija alternator bateriu
aku mas staru baterku? pozicaj si od niekoho baterku a skus rano nastartovat na nu, ci nebude zla baterka - teraz riesime kontrolku baterie-nabijania
alebo napište spravu
-
- Začátečník
baterie je 1rok stará moc děkuji venku je tma ja se vtom hrabu venku vty zimě zítra se ozvu jestli bude te mit naladu dovi
-
- Začátečník
sviti kontrolka baterie nejde mi servo ohřeji motor a servo jde čím větší zima tim déle zahřívam baterie dava 12.8 nastartuji zapnu všechny spotřebiče baterka dává 14.8 poradte dík
-
- Začátečník
pnto 1.9 D r v 2001
- SpiritWolker
- Všeználek
ako som pisal vysie, mas problem bud s alternatorom, nabijanim baterky alebo treba skontrolovat ukostrenia v motore, pokial nebude spravne fungovat alternator a nabijanie (svieti cervena baterka) tak servo tiez nebude spravne fungovat, musis ist k neakemu elektrikarovi ktory skontroluje alternator, klinovy remen, napajacu kabelaz, budenie alternatora atd...
pomohla by diagnostika, odkial si?
pomohla by diagnostika, odkial si?
alebo napište spravu
-
- Začátečník
mnísek pod brdy aj tak dakujem zajtra sa ozvu
-
- Začátečník
maš svatou trpělivost moc děkuji když budeš mit pravdu pošlu odmněnu čauuuuuu
-
- Začátečník
hledám někoho dobrého na diagnostiku punto 1.9 JTD r .v 2000
akurat vcera sa mi stalo, ze po nastartovani po praci neslo servo...predtym sa to parkrat stalo (bud zima, alebo v lete brutalne teplo), ale stacilo zhasnut motor, nastartovat a problem zmizol, vcera to vsak nezabralo. Tak som dosiel domov (7km), zhasol, nastartoval a vsetko ok, dnes rano detto.
Spirit to myslis vazne, ze servo v punte primrza? Cez vikend upravim kabel a skusim diag, som zvedavy
Spirit to myslis vazne, ze servo v punte primrza? Cez vikend upravim kabel a skusim diag, som zvedavy
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000