MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :) - Beko ->STILO
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :) - Beko ->STILO
Zdarec som tu u vas novy a chcel by som tiez ukazat moje auto..
Nesnazim sa robit moc tuning iba taky decent
Sportovy podvozok OMP, Vyfuk supersprint, green air filter, a mnoho ineho. vykon cca 150hp
Nesnazim sa robit moc tuning iba taky decent
Sportovy podvozok OMP, Vyfuk supersprint, green air filter, a mnoho ineho. vykon cca 150hp
- Reklama
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: PUNTO HGT .
Pekný punťáš a ako vravíš decent uplne stačí a viac mu ani netreba Inak nahodou do NR nechodíš ? je mi nejaky povedomý tvoj punťáš.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
hej hej sli inak krasne mas to punto ako vazne klobuk dole Ty si potom v nejakej dedinke za banovcami zastal ak si dobre pametam.becker píše: nesli sme spolu z trencina
Naposledy upravil(a) Beko2008 dne 23 črc 2010, 12:27, celkem upraveno 2 x.
Jasne v nitre som ak doma minule sme tam mali aj stretavku najskor pri tescu a potom sme si sli merat sily na letisko do Janikoviec.. Aj teraz sa nieco organizuje hadam sa podariToti píše:Pekný punťáš a ako vravíš decent uplne stačí a viac mu ani netreba Inak nahodou do NR nechodíš ? je mi nejaky povedomý tvoj punťáš.
- lemon
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
a tých cca 15 koní ti pridala tá nálepka ABARTH + kónus + koncák? wow, asi tú nálepku kúpim aj ja
Newiem chalan ci mas skusenosti s tymto motorom ale zrejme ne ked si robis srandu a ano je to mozne zodvihnut vykon o 15 koni a nemaj strach nalepkou to nieje.lemon píše:a tých cca 15 koní ti pridala tá nálepka ABARTH + kónus + koncák? wow, asi tú nálepku kúpim aj ja
Spíš naráží na to že mimo těch věcí který popsal tam není nic jinýho vidět co by ti ty koně přidalo..
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja to tipuju na ten green air filter
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
kur*va chlapi neurazajte ...
paci sa mi ta farba,perfektne vynikla pri fotke s vyfukom,naozaj super.Decentny,pekny ale hlavne HGT
paci sa mi ta farba,perfektne vynikla pri fotke s vyfukom,naozaj super.Decentny,pekny ale hlavne HGT
HGT
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
neurazim, jen musim souhlasit... motor je "tuctovy" HGT, ktery ma 131koni, nikoliv 150koni jak autor pise a vyfuk s filtrem mu urcite nezvedne vykon o 19koni, tak me zajima co tam ma
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
Sportove zvody, NGK iridium sviecky, ostre vacky a preprogramovana ECU. Audi A3 1,8 turbo, VW golf 4 1,8 turbo, Opel Vectra C 2,0 turbo, Fiat Punto GT 1,4 turbo, Mazda MX 3 1,8i 5valec, Calibra 2,0i tieto vsetky auta na sprinte padli za obet Puntiku
Já nevím,nehci bejt hajzl ale podle me vectru c 2.O turbo HGTcko nedá..mozná se pletu..
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
HGTcko mozno nie ale moje HGT cko daSnowfox píše:Já nevím,nehci bejt hajzl ale podle me vectru c 2.O turbo HGTcko nedá..mozná se pletu..
pekny decentny kusocek.
150hp vravis?
Moze byt, preco by nie.
Inak aky olej tam lejes???
150hp vravis?
Moze byt, preco by nie.
Inak aky olej tam lejes???
fiat stilo 1,6 16v