okno řidiče

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
benikml
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

okno řidiče

Příspěvek od benikml »

Může mi prosím někdo poradit kde hledat závadu? Při elektrickém stahovaní okna řidiče se při dojezdu okna dolů ozve lupnutí něco jako jemný náraz o plech. Nevím proč to dělá a kde hledat chybu. Jinak funguje bez problému. Ten zvuk je mi nepříjemný a bojím se aby se to nepokazilo víc. Nevím zda tam nechybí nějaké těsnění na okně které by tento problém řešilo. Může mi prosím někdo poradit jak na to? Díky

Marek Bery
benikml@seznam.cz
Fiat Brava 1,6 16v
Fiat Brava 1,6 16V
76 kw, 103 HP
Reklama

vejvy.f
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejvy.f »

Tátovi to dělá taky. Před dolním dorazem se ozve takové "cinknutí skla" o něco. Ale neni to tak hrozný a já bych to neřešil. Rozbýt se to snad nemůže.
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Ty, to chce asi sundat tapec a hodit na to oko. Me to cvakalo u ridice a mel sem povolenou kolejnicku, ve ktere jezdi sklo. U Punta je mozny tu kolejnicku dotahnout imbusakem, kterej je cca 20 cm pod zamkem dveri. Jako z vnitrni strany. Ja sem to mel volny, dotahl sem a byl klid. Ale ted me zacalo lupat u spolujezdce... A povoleny to neni. Mozna je volnej motorek... Musim to rozebrat.
Hustokrutost
benikml
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lupání v okně

Příspěvek od benikml »

Už jsem na to konečně přišel s něčí pomocí. Oni mozek a já ruky. Dole jak je upevněno okno tak je taková plastová úchytka a z ní vede plastový háček a ten to dělal. Stačí jen nějak upevnit nebo jednoduše přilepit jako já. Raději jsem ho ale nestříhal co kdyby to mělo nějakou funkci. Zdarec
Fiat Brava 1,6 16V
76 kw, 103 HP
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“