názor na auto

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
D´ice
Zkušenej Fiaťák

názor na auto

Příspěvek od D´ice »

zdravím jaký je váš na toto punto? Myslíte si že by to byla dobrá koupě?
http://auto.bazos.cz/inzerat/5386340/Fi ... orting.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Reklama

marsox
Zkušenej Fiaťák

Re: názor na auto

Příspěvek od marsox »

Opticky vyzera velmi dobre, je to origo sporting, ta prva verzia s 1.6 motorom, pocitam ze to nemusis tolko tocit ako 1.2 16V, kedze tu je obsah 1.6. Ma to slusnu vybavu na auto v tych rokoch a za tie peniaze sa to oplati. Otazka je ako je spolahlivy ten motor a ako to je s nahr. dielmi, predsa len nie je tolko u nas rozsireny, tie 1.1 a 1.2 v tomto smere vedu na plnej ciare. Lavy plastovy prah je vpredu zlomeny, aspon ja to tak vidim, ale to je nepodstatne. Myslim si ze za pozretie to urcite stoji. Poriadne to prelez, vsetko vyskusaj, na vsetko sa pytaj, poriadne sa na tom prevez a uvidis. Prip. sem potom hod detailnejsie foto.
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
onc
Znalec

Příspěvek od onc »

... a co ta cena? na skle 27000Kc a v popisu 18500kc ... uz jen z tohoto duvodu bych byl VELICE opatrny ...
... nekde bude zakopyny pes ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
D´ice
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od D´ice »

na auto jsem se byl podivat...je vcelku v dobrem stavu, interier je krasne cisty ale naopak motor je dost spinavy ale slape jak hodinky...vsichni znami mi rikaji ze s autem musi neco byt kdyz je tak levne...nekdo rika ze ma stoceny tachometr jiny ze by mohli byt kradene atd. tak ja nevim.... :(
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

D´ice píše:na auto jsem se byl podivat...je vcelku v dobrem stavu, interier je krasne cisty ale naopak motor je dost spinavy ale slape jak hodinky...vsichni znami mi rikaji ze s autem musi neco byt kdyz je tak levne...nekdo rika ze ma stoceny tachometr jiny ze by mohli byt kradene atd. tak ja nevim.... :(
cena mi nepríde ved si zober aka je doba a kolko aut je v bazare - proste ludia v tom maju prachy a nepredáva sa to preto išli ceny tak dole . ak si o tom presvedčený že chceš 1,6 Punto tak neváhaj ale musíš pri kúpe počítať z investíciou - určite nebude v perfektnom stave ale cena odpovedá veku motoru kilometrom a aj autu ved málo kto chce staré trojdverové auto z velkým motorom len mladý chalan :mrgreen: :mrgreen: No nie :?: Interieru/tapacíry a sedačky/ moc never hlavne sa na tom prevez ! Introše majú na šrotoviskách poskladaný a len tak ho nepredajú vetšinou odložený do pekného auta zo zničeným introšom - vlastná skúsenosť :wink: pozrieť po pristrojovke pedáloch radiacej páke volante a či sedia diely karoserie
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

kradnute punto? to si robis srandu? pochopim keby to bolo nejake najnovsie, ale 95 rocnik, to sa nekradne.
ja ked som kupoval auto, malo zase motor az prilis cisty, ale motor slape a slapal aj v case kupi ako hodinky.
km neries, ten motor nieco vydrzi, kolko mal k tomu klucov, serviska, codekarta? co cisla na tacho, boli v rovine, alebo nie, co klima, vsetky ovladace, bol si sa na tom previezt? su to sice detaily, ale vela napovedia. a co ta cena, ktora plati? resp. kolko to vychadza aj s papiermi, spz, stk a ek a podobne?
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
Fiat Forever.
D´ice
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od D´ice »

2marsox : klice byly jedny, code karta žádná ale tu nemam ani u toho punta co mam ted, servisku to taky nema. Interier byl hezky nic osuntele. Svezl jsem se a jede to hezky. S prepisem a vsema papirama by me to vyslo na cca 25 tis. + pojisteni. Vy si teda myslite ze ta cena je normalni??
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

porovnaj si ceny ake su vonku http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=171510647" onclick="window.open(this.href);return false;, alebo si pozri tieto http://www.autoscout24.it/List.aspx?vis ... mvmd0=1747" onclick="window.open(this.href);return false;, vacsinou su tam prave 1.6 motory, + - tie auta z prvych rocnikov tu hodnotu maju, ber do uvahy ze tomu autu uz pomaly taha na 20, tak ta cena je ok, malo by to mat viacej klucov, ale tak co uz, km budu na 95% stocene, ale ak motor ide dobre, tak to neries, treba to preliezt najlepsie aj s mechanikom. investicie budes mat urcite, ked ratas rozvody, vodnu pumpu, oleje, naplne, filtre, nejake to tesnenie, najlepsie pod motorom, pre istotu, tak ta to nieco vyjde, ale potom mas relativne pokoj, za tie peniaze sa ti to oplati, ma to slusnu vybavu, vyzera ze to nebolo ani burane, kedze lak vyzera byt origo, ale to vies ty, ty si ho videl na vlastne oci. ozaj klima ide, central bol dialkovy, alebo len v kluci, ako licovala plecharina, co napisy na oknach, boli rovnake?
A inak vo vseobecnosti je kupa kazdeho jazdeneho auta loteria, bud mas alebo nemas stastie :wink:
Fiat Forever.
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“