Tlačítko TRIP-problém

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Annabelle
Začátečník

Tlačítko TRIP-problém

Příspěvek od Annabelle »

Mám problém u tlačítka TRIP, hodiny jdou nastavit normalne podrzenim dolniho tlacitka, ale pokud se snazim hornim tlacitkem prepnout mezi spotrebou atd. tak se po tretim stlaceni - kratkem vse vypne-budiky,podsviceni a vynuluji se hodiny. Po cca desti sekundach vse naskoci. Nevite kde by mohl byt problem?
Punto 1,2i 2000, benzín.
Reklama

majomix
Fiaťák

Re: Tlačítko TRIP-problém

Příspěvek od majomix »

Annabelle píše:Mám problém u tlačítka TRIP, hodiny jdou nastavit normalne podrzenim dolniho tlacitka, ale pokud se snazim hornim tlacitkem prepnout mezi spotrebou atd. tak se po tretim stlaceni - kratkem vse vypne-budiky,podsviceni a vynuluji se hodiny. Po cca desti sekundach vse naskoci. Nevite kde by mohl byt problem?

no mozno tam je niekde nejaky skrat mozno studeny spoj... to je len moj nazor... :)
Punto 1.9 JTD 59kw 2OOO
Annabelle
Začátečník

Příspěvek od Annabelle »

Zitra jedu jeste na diagnostiku, objevi se to kdyztak i tam?
Punto 1,2i 2000, benzín.
Annabelle
Začátečník

Příspěvek od Annabelle »

Tak na diagnostice nic, vymazali chyby, jednou to spadlo a ted se zda ze to drzi...tak asi uvidime
Punto 1,2i 2000, benzín.
majomix
Fiaťák

Příspěvek od majomix »

Annabelle píše:Tak na diagnostice nic, vymazali chyby, jednou to spadlo a ted se zda ze to drzi...tak asi uvidime
tak nech ti služi :D
Punto 1.9 JTD 59kw 2OOO
Annabelle
Začátečník

Příspěvek od Annabelle »

Tak ten problém stále trvá, zajímalo by mě, kolik by mě stála oprava někde v servisu? Já to sama neotevřu a netuším, kolik by si za to mohli říct....v podstatě to ničemu nevadí, ale když to zmáčknu cca potřetí tak se to všechno vypne a vynuluje....taky je tam kolonka na měření spotřeby, ale tam pokud se dostanu tak ukazuje jen nulu...
Punto 1,2i 2000, benzín.
Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graun »

Annabelle píše:Tak ten problém stále trvá, zajímalo by mě, kolik by mě stála oprava někde v servisu? Já to sama neotevřu a netuším, kolik by si za to mohli říct....v podstatě to ničemu nevadí, ale když to zmáčknu cca potřetí tak se to všechno vypne a vynuluje....taky je tam kolonka na měření spotřeby, ale tam pokud se dostanu tak ukazuje jen nulu...
Je možné, že máš v palubovce studený spoj. Ono to většinou pak stačí propájet. Ten studeňák je viditelný (ve většině případů). Chtělo by to rozdělat a mrknout zespodu na palubovku, na spoje.
Servis by Ti nejspíše vyměnil celou palubovku (je možné, že to je něco jiného než studeňák,pak by to bylo řešení taky) a hezky si za to naučtovali. Zkus se zeptat nějakého známeho elektrikáře/elektronika, ať se Ti na to mrkne.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
Annabelle
Začátečník

Příspěvek od Annabelle »

JJ asi to nechám na strejdu na léto, akorát mám obavy s demontáží tý palubky, budu muset někde najít plánek či návod:)
Punto 1,2i 2000, benzín.
Pepik
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

Annabelle píše:JJ asi to nechám na strejdu na léto, akorát mám obavy s demontáží tý palubky, budu muset někde najít plánek či návod:)
To tlačítko pouze přepíná funkce počitače.S podsvícením by nemělo mít nic společného tak asi těžko nějaký studeňák.Nejspíše softwarový problém.Třikrát stiskne a v pořádku a pak jiná funkce,tak to by snad mělo být jasné.A nebo skrat v příslušném výstupu na jiný výstup a proto ovládá i to co nemá.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“