Tlačítko TRIP-problém
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Tlačítko TRIP-problém
Mám problém u tlačítka TRIP, hodiny jdou nastavit normalne podrzenim dolniho tlacitka, ale pokud se snazim hornim tlacitkem prepnout mezi spotrebou atd. tak se po tretim stlaceni - kratkem vse vypne-budiky,podsviceni a vynuluji se hodiny. Po cca desti sekundach vse naskoci. Nevite kde by mohl byt problem?
Punto 1,2i 2000, benzín.
- Reklama
Re: Tlačítko TRIP-problém
Annabelle píše:Mám problém u tlačítka TRIP, hodiny jdou nastavit normalne podrzenim dolniho tlacitka, ale pokud se snazim hornim tlacitkem prepnout mezi spotrebou atd. tak se po tretim stlaceni - kratkem vse vypne-budiky,podsviceni a vynuluji se hodiny. Po cca desti sekundach vse naskoci. Nevite kde by mohl byt problem?
no mozno tam je niekde nejaky skrat mozno studeny spoj... to je len moj nazor...
Punto 1.9 JTD 59kw 2OOO
Zitra jedu jeste na diagnostiku, objevi se to kdyztak i tam?
Punto 1,2i 2000, benzín.
Tak na diagnostice nic, vymazali chyby, jednou to spadlo a ted se zda ze to drzi...tak asi uvidime
Punto 1,2i 2000, benzín.
tak nech ti služiAnnabelle píše:Tak na diagnostice nic, vymazali chyby, jednou to spadlo a ted se zda ze to drzi...tak asi uvidime
Punto 1.9 JTD 59kw 2OOO
Tak ten problém stále trvá, zajímalo by mě, kolik by mě stála oprava někde v servisu? Já to sama neotevřu a netuším, kolik by si za to mohli říct....v podstatě to ničemu nevadí, ale když to zmáčknu cca potřetí tak se to všechno vypne a vynuluje....taky je tam kolonka na měření spotřeby, ale tam pokud se dostanu tak ukazuje jen nulu...
Punto 1,2i 2000, benzín.
Je možné, že máš v palubovce studený spoj. Ono to většinou pak stačí propájet. Ten studeňák je viditelný (ve většině případů). Chtělo by to rozdělat a mrknout zespodu na palubovku, na spoje.Annabelle píše:Tak ten problém stále trvá, zajímalo by mě, kolik by mě stála oprava někde v servisu? Já to sama neotevřu a netuším, kolik by si za to mohli říct....v podstatě to ničemu nevadí, ale když to zmáčknu cca potřetí tak se to všechno vypne a vynuluje....taky je tam kolonka na měření spotřeby, ale tam pokud se dostanu tak ukazuje jen nulu...
Servis by Ti nejspíše vyměnil celou palubovku (je možné, že to je něco jiného než studeňák,pak by to bylo řešení taky) a hezky si za to naučtovali. Zkus se zeptat nějakého známeho elektrikáře/elektronika, ať se Ti na to mrkne.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
JJ asi to nechám na strejdu na léto, akorát mám obavy s demontáží tý palubky, budu muset někde najít plánek či návod:)
Punto 1,2i 2000, benzín.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To tlačítko pouze přepíná funkce počitače.S podsvícením by nemělo mít nic společného tak asi těžko nějaký studeňák.Nejspíše softwarový problém.Třikrát stiskne a v pořádku a pak jiná funkce,tak to by snad mělo být jasné.A nebo skrat v příslušném výstupu na jiný výstup a proto ovládá i to co nemá.Annabelle píše:JJ asi to nechám na strejdu na léto, akorát mám obavy s demontáží tý palubky, budu muset někde najít plánek či návod:)
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000