Výměna rozvodů
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Výměna rozvodů
Ahoj.Potřebuju nutně vyměnit rozvody,ale obvolal sem už 3 servisy a nic.Prý je potřeba nejaký přípravek,který nevlastní.Do fiatu se mi vážně nechce:)Mohl by mi prosím někdo z vás poradit,jaký servis je schopen mi to vyměnit?nejlépe v okolí Tábora.(Koudy nevíš o něčem)?:)
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna rozvodů
To je maličkost, volej Koudyho tel. najdeš na http://fiatklub.unas.cz
To by mne docela zajimala cena.Zanedlouho budu mit 100k najeto a budu je muset menit a u Dojacka ve Fiatu mi rekli cenu pres 7.000,-.kdyz k tomu pripoctu prohlidku a vymenu po 20.000 km , tak to bude docela rana.Martin Untermuller píše:Záleží odkud jsi, mě to dělal Autoservis Princ ve Veleňi u Prahy.Opravují všechny značky.
Poradte mi nekdo v Praze ci okoli slusny servis, ktery neni tak drahy jako Fiat.
Dik.
Multipla 1.9 JTD 2001, start.cislo 36.
Chcem tiez menit rozvody ale neviem ci je tam aj pohanana vodna pumpa.Dakujem za odpoved.Vrazdasamson píše:To by mne docela zajimala cena.Zanedlouho budu mit 100k najeto a budu je muset menit a u Dojacka ve Fiatu mi rekli cenu pres 7.000,-.kdyz k tomu pripoctu prohlidku a vymenu po 20.000 km , tak to bude docela rana.Martin Untermuller píše:Záleží odkud jsi, mě to dělal Autoservis Princ ve Veleňi u Prahy.Opravují všechny značky.
Poradte mi nekdo v Praze ci okoli slusny servis, ktery neni tak drahy jako Fiat.
Dik.
Multipla1.9jtd,77kw,105k.r.v.1999
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: