Ahojte Stilaci.Tak mam nasledovny problem.Do vcera Stilo 1,9JTD 85kw normalne jazdilo.Dnes rano idem do prace bolo -9 stupnov asi,zacnem startovat,motor naskocil tak moc nepravidelne a asi po 3 sekundach skapal.Potom uz ani nenaskocil,ale snahu mal.Myslel som ze snad zamrzla nafta niekde,ked som prisiel z prace vsetko som skontroloval a ziadne zamrznutie.Tak sa priklanam ktomu ze to mozu byt zhavice.A tu je moja otazka: ako sa prejavuje ked su zhavice v prdeli?A kde ich najdem kryt som dal dole pozeram a su tam take styri veci do ktorich idu aj kable,ale skor mi to pripada ako vstrekovace lebo su prepojene aj nejakou hadickou a ta ide trocha za motor do nejakej krabicky kde je aj privod nafty.
Dik za odpovede.
Zhavenie
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Zhavenie
Takze dnes som prebehol este raz naftove potrubie,lebo po dlhom stani to nastartovalo na par sekund a zhaslo.Takze zhavice a vsetko som vylucil a zameral sa na naftu.Bolo to zavzdusnene.Po vsetkych operaciach to konecne chytilo a vyzeralo to uz dobre.No asi tak po 20 minutach stania som to isiel skontrolovat nastartujem a zase to zacalo blbnut.Takze dosiel som k nazoru ze pada nafta.Kde moze padat nafta,nemate niekto skusenosti s tymto?
Re: Zhavenie
Ja Vam poviem toto je forum.Ani ciarku nikto neporadi... dobre.
Mimochodom uz som to urobil asi tolko.Dik za RADY.
Mimochodom uz som to urobil asi tolko.Dik za RADY.