Dovolil jsem si založit nové téma, pokud se nebude líbit, klidně ho hned smažte.
V podstatě jde o to, vyfotit, jak dostáváte pokutu, nejlepší foto vyhrává
--------------------------------------------------------------------------------
Můj první příspěvek, starý 5 minut - parkování v obytné zóně mimo vyhrazená parkoviště. Jen pro informaci, stojím tam téměř denně skoro rok, nikdy nebyl žádný problém. Teď nám před domem postavili sportovní halu a kdy se v ní něco koná, jezdí sem houfy SUV za miliony, stojí v trávě a po chodnících a místní dostávají pokuty No jo, policejní brutalita ...
...kam ten svět spěje
DISKUZE - Vyfoťte, jak dostáváte pokutu ;)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
DISKUZE - Vyfoťte, jak dostáváte pokutu ;)
- Přílohy
-
- pokuta.jpg (103.31 KiB) Zobrazeno 1933 x
/F/I/A/T/ Punto mk1 # 60SX 6speed # Novitec look #
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: DISKUZE - Vyfoťte, jak dostáváte pokutu ;)
Já mam pouze tohle
Orgáni měli docela co dělat aby jí sundali a neškrtli o blatník.
Orgáni měli docela co dělat aby jí sundali a neškrtli o blatník.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Dobrý, dobrý!!!
to si tam stal pres noc a rano ti dali pokutu a nebo sis tam stoupnul chvili pred tim? Mist ke stani je okolo dost
2 Cuki: Stál jsem tam asi týden Parkuje se tam normálně, policajti sou ale svině, přehodili značky tak, aby se tam stát nedalo ale lidi tam stojí pořád... já tam jinak parkuju asi rok, jinde se fakt nedá. Jak by taky, když na všech parkovištích co tam byli vyrostli baráky bez parkovišť...(nebo s garážemi za X tisíc mesíčně...). Policajti to normálně tolerujou (dělali by problémy stejně sami sobě), ale několik místních důchodkyň si stále stěžuje...a když v naší slavné Sparťanské hale něco pořádají, stojí všichni všude. Nechápu, proč nestojí před vjezdem do této oblasti policajt, co by dovnitř pustil jen místní. Když je něco v O2 areně, která je o dvě ulice dál, policajti tam jsou...
PS míst ke stání okolo sice dost je, ale stát se tam nesmí, papírky maj všichni, to je těžká rejžovačka