DISKUZE - Silnice jak Ementál
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
to kaufik: ja si zazila o neco min horsi zazitek v zime (unoru) na Prerovsku, vlitla jsem do jamy jak prase (tak na skoro pul kola) rychlosti 70km/h - nastesti jsem mela zimni plechace.....no jako malem mi vyhrkly slzy za to auto. raaaana jako prase (jsem myslela ze mi prasklo snad auto ) no a hned se mi roztrepal volant.nastesti se to stalo pred jednou dedinou, zastavila jsem abych se koukla - no jo....defekt na pravem prednim kole ! jeste ze mam pod tou muzikou rezervu...na ktere jsem dojela do pneuservisu cca 15km,kde to borec vyzul a zjistil ze plechac je prohlej - proste jak sem strelila tu diru tak se uplne jakoby "zlomil".tak to vyklepal, guma nastesti prezila a ostatni taky, a jelo se dal. od te doby kdyz jezdim nekde po dirach (a ted na tech alu ) tak me to stoji nervy a jedu radsi pomaleji a ostatni co se na me tlaci at mi vlezou na hrb. opravdu to pro me bylo ponauceni a je mi z toho zle jeste ted! nastesti tady v okoli uz ty diry nejak spravili....doufam ze i na Prerovsku pac je tam za 14dni sraz !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz