HELP - Vrzání z přední nápravy
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Vrzání z přední nápravy
Mam na majitele MK2 dotázek. Mate zezhora na tlumicich takovy 2 vystredovaci srouby? Jde mi totiz o to, ze mi na pravy strane neco zacalo vrzat kdyz dam plnej pravej rejd a znamej rika, ze mi tam chybi vystredovaci srouby. Jenze sem se kouknul do manualu, kde sou fotky motoru a tam taky zadny srouby na tlumich nejsou.
Nebo to muze bejt lozisko? Ozve se proste zavrzani, tesne predtim, nez dotocim kola na doraz.
Nebo to muze bejt lozisko? Ozve se proste zavrzani, tesne predtim, nez dotocim kola na doraz.
- Reklama
2Kufi
Ja je tam nemel ale nevim jestli si videl moje auto je kompletne predelany a neni tam nic co ma original...kompletne prestavenej podvozek pruziny atd.ale zatim co rikas sem se s tim u nekoho nesetkal...
Díval jsem se mám Punto II nikdy nepředělávaný a žádné vystřeďovací šrouby tam nemám. Jsou tam na ně díry, ale nikdy nebyly použitý. Dokonce jsem koukal že každý tlumič je přidělaný trochu jinak. To samé mám u předních světel jedna strana "lícuje" s blatníkem a druhá je posunutá dovnitř... Italové takové drobnosti asi neřeší...
tak bud to bude vrchni ulozeni tlumice (lozisko) zrezivele delalo mi to taky anebo neni pruzina v dorazech v miskachDohy píše:ja kdyz dam na miste kde se otacim plny rejd.. doleva neco jako by se odtrhne nejaka rana.. nebo kdy neco bouchne .. kdyz tocim a rozjizdim se.. nevite co by to mohlo byt .. take sem daval predni novy tlumice ale vubec nevim jestli nejaka vule.. nekde.. prosim poradte
Tak sem to mel zvednuty a je to v tlumici v tom vrchnim ulozeni. Kdyz je to zvednuty(=neni to zatizeny) tak to nedela. Bohuzel ale nemam klic kterym bych to moch povolit tak, abych tam zaroven moch prostrcit imbus a podrzet si ten vrsek, takze sem to akorat tak nejak prostrikal a snad se to tam dostane a casem to prestane vrzat...
Mluvil sem s dalsim znamym co ma Alfu 156 a tomu to delalo taky. Rozebral, prostrikal a je klid.
Mluvil sem s dalsim znamym co ma Alfu 156 a tomu to delalo taky. Rozebral, prostrikal a je klid.
Mněl sem to cele dole,to ulozeni musis koupit nove cca:800 z druhovyroby,kdyz si spomenu ze na facko mne stalo kolem kila tak mne jde je.nout.Udelal sem si stahovaky na pruziny a ty stahl co to slo,nahore. Nespomenusi jakou velikost klice ale delal sem to trhakem a imbusem sem to uvolnil zvedl sem auto co nejvyse a samo to vyjelo ven to postrikani ti nepomuze kulicky jsou ze spodu a sou otlacene takze vymena kus za kus,to nove uz bylo zapouzdrene oproti staremu to byl asi hlavni problem neb se tam dostala vlhkost a zrezivelo to kompletne.Delal sem to na 2 krat v domeni ze usetrim sem to jenom vycistil a namazal ale nepomohlo to a musel sem ty prachy obetovat.Takze tak nejak,ale zalezi na tobe.KUFI píše:Tak sem to mel zvednuty a je to v tlumici v tom vrchnim ulozeni. Kdyz je to zvednuty(=neni to zatizeny) tak to nedela. Bohuzel ale nemam klic kterym bych to moch povolit tak, abych tam zaroven moch prostrcit imbus a podrzet si ten vrsek, takze sem to akorat tak nejak prostrikal a snad se to tam dostane a casem to prestane vrzat...
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ja daval tlumice novy.. pruzina v misce sedi... jenze ja kdyz delal tlumice nemohl sem sehnat jinyho panaka tu gumu doraz.. sral sem na to.. teda. Ted rikam jen kdyz vytocim rejd.. neco jako by se ODTRHNE.. napadlo me homogeni kloub treba?... jestli neni v haji nevim nepoznam to .. ani nevim co mam hledat
Homokynetak by to byt nemnel v tom pri plnem rejdu cvaka a ne jen jednorazove bouchne (odtrhne) tohle presne delaji bud ty kulicky ve vrchnim ulozeni ,nebo ta mala horni miska na obrazku je to cislo 3 ten doraz dole to muze byt v poho nasazene ale nahore to neni moc dobre videt http://punto.mysteria.cz/rtlumic.htmDohy píše:ja daval tlumice novy.. pruzina v misce sedi... jenze ja kdyz delal tlumice nemohl sem sehnat jinyho panaka tu gumu doraz.. sral sem na to.. teda. Ted rikam jen kdyz vytocim rejd.. neco jako by se ODTRHNE.. napadlo me homogeni kloub treba?... jestli neni v haji nevim nepoznam to .. ani nevim co mam hledat
tady koukni