HELP - místo cd changeru kastlík

Autorádia, navigace, repro, audio-zástavby - všecko kolem duc duc

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
jarin.d
Fiaťák

HELP - místo cd changeru kastlík

Příspěvek od jarin.d »

Zdravím. Mám Punto II 1.8 HGT r.v. 2001. V audio výbavě je originální rádio Blaupunkt na cd s navigací a o kousek níž cd changer.(Myslím, že to označují jako verzi High, jak sem se tu už dočetl :) ) Mám s ním stejný problém, co tu hromada lidí už popsala. Prostě už dosloužil a nechce se mi dávat balík za to, abych ho znova zprovoznil :?
Chtěl bych se teda zeptat, jestli už jste někdo ten cd měnič vytahovali ven a zda se místo něj dá sehnat nějaký pěkný kastlík na odkládání věcí :D Třeba i uzavírací :wink: Nefunkční měnič mi je tam na p*d :mrgreen:

Ještě bych se chtěl zeptat, jaká je vhodná a dobrá alternativa za originální radio Blaupunkt?Rámeček místo něj už jsem někde viděl, jen si nevím rady s radiem. Chtěl bych subwoofer v kufru určitě nechat,možná repro ve dveřích taky a vzadu asi vyměnit za něco lepšího. Zatím si ale nevím rady, jakou značku a jaký výkon by měli mít repráky a radio :oops: Hlavně bych chtěl vše nechat na originálních místech a nic neupravovat :) Díky za každou radu :D
FIAT Punto II 1.8 HGT 16V
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Punto - autohifi“