MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
- každému z vás dávam za pravdu , ale snažím sa to nebrať nejako tragicky, aj ked si momentálne neviem predstaviť, že by Punťo patril niekomu inému , za tých 6 rokov mám s ním strašne veľa zážitkov, a spomienok ... ale ako sme už zhodli, ked 813 predával to jeho, každého z nás to raz čaká,a dovolím si tvrdiť že nikto z nás nebude mať Puntá navždy ... tak či tak, predaj môjho nejako nesilím, a min. mesiac - dva , ešte na predaj nebude, potom sa uvidí, ale vyskúšať to vyskúšam, aj ked nemám veľké oči, a nečakám, že sa za den-dva predá, takže uvidí sa ... ako som už napísal, radšej ako predať ho nejakému špekulantovi, radšej si ho nechám , pár rokov bude isto ešte slúžiť.
- 813 to napísal ozaj pekne , s GP mám nejaké plány, ale rozhodne nie také rozsiahle ako na MK1,hlavne pekne pomaly, žiadne naháňačky, v starom Punťe som utopil takú sumu, že mnohý by mi to ani neverili, nerád by som podobne dopadol s GP.
- 813 to napísal ozaj pekne , s GP mám nejaké plány, ale rozhodne nie také rozsiahle ako na MK1,hlavne pekne pomaly, žiadne naháňačky, v starom Punťe som utopil takú sumu, že mnohý by mi to ani neverili, nerád by som podobne dopadol s GP.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Reklama
No veru ja som v mojom Mk1 utopil niečo vyše 2500€ a keby som to staval dnes dám do toho polovicu a dovolím si tvrdiť že by vyzeralo lepšie, keďže už presne viem čo by som chcel v akekej postupnosti aby jednotlivé úpravy na seba nadvezovali...hold každý sa učí. Apropo nechcem sa moc baviť o cenách, je to tu o autách nie o eurách ale ja som to moje zavesil za 1500€ a ak by som ho pustil tak by som ho nemal za tri dni. Ešte aj po mesiaci mi ludia volajú či je na predaj takže cenovky sa neboj a kludne si ho oceň na koľkosi ho vážiš. Jar sa blíži a ver že ak na GP-čko hodíš struny a nejaké pekné kolesá bude to o ligu vyššie.
- tak auto zatial ako-tak zazimované, kedže prístrešok obsadilo GPčko a do garáže nevojdem, bude musieť stačiť aj plachta ...
- biely humus sa konečne roztopil, tak mi to nedalo a Punťasa som pred pár dnami prebudil z krátkeho zimného spánku, poriadne vyumýval, povysával, komplet preleštil, nabil baterku a nakoniec aj trošku prevetral ... zvláštny pocit po viac ako 2 mesiacoch ho šoférovať, hlavne po tom ako som si už zvykol na dieselové Grandéčko , ale užil som si to .... inak čo sa týka predaja, ešte nemám nikde inzerát, akosi sa mi s ním nechce lúčiť po tom všetkom, tak preto to naťahujem, ale počítam, že čoskoro to aspoň vyskúšam ... som zvedavý či sa aspoň niekto ozve. Na záver aspoň pár fotiek, čo som našiel v mobile
a aspoň jedna spoločná
tá posledná fotka je super, straší a mladší brácho spolu a ešte jedna vec, tie čierne lišty tam svedčia. keď si nahodil ostrekovače je to super. ja som sa ešte stále k tomu nedostal. bolo to veľa práce? nameral si to, vyvrtal diery a sadlo ako malo?
FIAT PUNTO CABRIO
jj, sadlo to v pohode, umiestnil som ich tak, aby boli presne v strede svetiel, ak by si potreboval, mam teraz doma naraznik z GTčka, môžem ti zmerať presné umiestnenie tých dier. Akorat si daj pozor aby ti pri vrtani dier neusiel vrtak, ja som si to miesto kde budú ostrekovace radšej pred vrtanim dier prelepil lepiacou paskou.
- jedná spoločná s Grande:
- narazniky stále aktuálne, predný za 30€, zadný za 20€ (príp. dohoda )
- a kúpim krycí plech, čo je nad výfukovými zvodami.
- a jedna s Kovvalskym z Caratu:
P.S.- narazniky stále aktuálne, predný za 30€, zadný za 20€ (príp. dohoda )
- a kúpim krycí plech, čo je nad výfukovými zvodami.
- pár fotiek z cesty z celoSK zrazu v Rudne, po dlhej dobe som opäť trošku prevetral Puntíka, aj trošku potrápil na slalome a šprinte a dokonale užil cestu na zraz a zo zrazu ... tý čo boli na celoslováku v Rudne vedia, tý čo nie, si to zrejme všimnú na foto, ale Puntík je definitívne na predaj, ak by sa našiel niekto kto by mal o neho záujem, volajte, píšte ... 0902 674 127 / matej.masar@post.sk ... cena 2000€
Pepo - že?...aj ja hovorím , pekne si to napísal, dík ... uvidíme ako dlho tam vydrží...
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim ze pokial nezacne prsat riedidlo tak asi vcelku dost dlho ja uz mam napis dole
Punto Cabrio
jj, spomínal si, že iba riedidlom ... v tom prípade tam ešte nejakú dobu zostane...
- pár fotiek z dneška:
velmi pekne..skoda ho,ale zivit dve auta je velky luxus...no a aby jedno stale stalo,tak to sa tiez neda
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Jaaj pekne to mas Mato a vidiet,ze sa ho nechces zbavit..no ako pise Diablik,presne tak,to je dovod preco aj moje slo do sveta,zivit dve a aby jedno viac stalo ako jazdilo,to nedava zmysel...uz je to na tebe
Bravo 198 1.4 T-jet Sport