aj ja som rad...no musim sa trosku posnazit na buduci rok..tak vies,trosku ma to aj odradza..punto uz ma 236 000km...to uz je dost,tak neviem,kolko este pojde,aby som donho vrazal loova...motoricky musim,ale vzhladovo asi len minimalne,alebo aspon na to,co mi penazenka dovoliMatto píše:diablik- dakujem, veru ,škoda, na Devíne bolo super, ale aj tak som rád , že ti s rodinkou aspoň tie Zlaté vyšli, no a k tým rozdielom, z toho si nič nerob, na prvý pohľad až také velké niesú, a hlavne, aspoň si ušetril ,,zopár,, 100viek €
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- Reklama
intel_sk- , pohár dúfam putovný nieje, aspoň teda ja si ho z ruky nenehám vziať
diablik- tak tak, rozumne píšeš , inak k tým kilometrom, pomaly Ťa doháňam , u mňa aktuálne 198 000km
diablik- tak tak, rozumne píšeš , inak k tým kilometrom, pomaly Ťa doháňam , u mňa aktuálne 198 000km
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
-
- Všeználek
dame sutaz o najviac km? 182.000 ))
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
staaale sa nechytate...vediem
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
, ja by som tipol, že to moje má v skutočnosti aj tak viac, ale nemám dôkazy
ke nie su dokazy,tym lepsie
nevies nahodou do ktory svetiel sa mozu dat xenony??? na zraze v Ba si mi hovoril,ze do tvojich sa neodporucaju,lebo ze roztapaju plast,ktory je na spodku vo vnutry svetla
nevies nahodou do ktory svetiel sa mozu dat xenony??? na zraze v Ba si mi hovoril,ze do tvojich sa neodporucaju,lebo ze roztapaju plast,ktory je na spodku vo vnutry svetla
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
hej, hej, hovoril, ale potom som sa o tom s niekým bavil, tuším s pepaxxom, a došli sme na to, že xenony vlastne svietia chladnejším svetlom ako klasické žiarovky, čiže by to problém nemal byť, ale aj tak by som na tvojom mieste išiel do tých delených čo má napr. pepaxx
tak tak xenonové výbojky vydávajú menšie teplo kedže sú íba 35w(nie som presne istý kolko w ale určite nie viac ako 35 )...oproti 55w...
no do mattovich sa preto nehodia lebo tie svetlá nemajú nastavovanie...narozdiel od delených z predným sklom tam je aj nastavovanie výšky sklonu.. ale aj tak si to svieti ako chce
no do mattovich sa preto nehodia lebo tie svetlá nemajú nastavovanie...narozdiel od delených z predným sklom tam je aj nastavovanie výšky sklonu.. ale aj tak si to svieti ako chce
hej hej...no kamarat ma take cierne ako ma pepaxx...a ma roztopeny ten spodok svetla...ale mi hovoril,ze dal raz asi nizsii sklon svetla,ze asi preto...moze to byt aj tak??? nerad by som kupil svetla,dal do nich xenony a roztopil by sa mi spodok
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
hmm, a aké tam mal žiarovky?, napadlo ma či tam náhodou nemal nejaké 100 Watové tuningové ... inak ak si dobre pamätám, Katy aj Vencapunto, mali na svojich Puntách tie svetlá čo ja, aj so xenónmi, skúsiť sa ešte opýtať ich, len už tu moc často nechodia
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
xenony sa určite tak nezohrievaju ako žiarovky, ja ked mam dlho zapate svetla tak cítim na skle, že je len trocha teplejšie voči okoliu, čiže mi to príde divné aby výbojka roztopila parabolu resp. okolie pätice.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
no roztavuje ten plast aj mne...ale to je chyba vo výrobe....lebo segra má tieto svetlá tiež má tam klasiku ani vačšiu svietivosť žiarovky nie a má to také vypalené...ba viac ako ja....
ale po dlhšom uvažovaní som konštatoval že to nerobí žiarovka, výbojka ale...slnko ktoré dopadá zvonku na parabolu....tam sa láme a znásobuje.....
(ono to nie je ani nejaké roztopené človek si to ani nevšimne ale ten plast má už takú inú štruktúru) resp to clonítko pred svetlom....
na chromových angeloch som nespozoroval nič...takže verím že to je v tom slnku
ale po dlhšom uvažovaní som konštatoval že to nerobí žiarovka, výbojka ale...slnko ktoré dopadá zvonku na parabolu....tam sa láme a znásobuje.....
(ono to nie je ani nejaké roztopené človek si to ani nevšimne ale ten plast má už takú inú štruktúru) resp to clonítko pred svetlom....
na chromových angeloch som nespozoroval nič...takže verím že to je v tom slnku
no..a teraz mam dilemu,ci kkupit chromove ,alebo cierne...hmmmm..lebo doma pred panelakom stojim akurat tak,ze svieti slnko pol dna na tej strane...tak poradte mi
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
jednoznačne čierne, ku tej našej modrej sa podľa mňa chrómové vôbec nehodia
snad sa aj mne neroztopia od slnka
Diesel forever