MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Hanz GT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si že variací na seriový nárazník je bezpočet. Je lepší mít po svém upravený seriový, než laminátový který si může kdekdo koupit a potkáš ho na 3 autech na jednom sraze.Katy píše:vesto... nekopiruj... (i tak nas bude vic)
no, snad to stihnu dat na auto driv. akorat si svoje narazniky necham (doma na pude).
to je tak, kdyz clovek taji (a čeka na vyrobek) ... a pak to je k nicemu.. pac to stejne napadne dalsi 50 lidi ( a uz ho to stve jen kdyz to posloucha)
133 HP v MK1
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Riadna diskusia sa tu rozbehla hehe a Katy kto este okrem teba chce mat seriovy upraveny naraznik ? To ho tiez vsetci chcete vyhladit a dat nan podnaraznik jak ja ? Ja mam taky plan ze listy sa vyhladia na nom, kupim nan ten podnaraznik styl MS Design a ten tiez mam v plane zahladit aby ten naraznik bol ako celok v kope a tiez chcem zahladit ten horny otvor co vyzera jak otvor na postovej schranke hehe . Ak nema nik takyto plan jak mam ja tak si to spravim ale ak uz to niekto chce tak spravit tak sa na to kaslem a upravim si ten moj predny co mam na zakazku trosku mu spravim odtucnovaciu kuru aby neposobil tak masivne a bude...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
vesto: no nejsme sami, to mi ver. ale je fakt ze variaci muze byt vice... jenze ne zas tolik aby se nekteri neshodli.
jinak ja uz to mam hotove, jeste jsem to nevidela... ale melo by to byt jak pises ty..
(jeden otvor, prodlouzene, hladke).
btw: to si musis vybrat laminat ktery se u nas neprodava..... ale tak tvuj custom neni zlej ! ja uz mam akorat za ty roky svych laminatu dost.
hlavne taky z okoukanosti.
jinak ja uz to mam hotove, jeste jsem to nevidela... ale melo by to byt jak pises ty..
(jeden otvor, prodlouzene, hladke).
btw: to si musis vybrat laminat ktery se u nas neprodava..... ale tak tvuj custom neni zlej ! ja uz mam akorat za ty roky svych laminatu dost.
hlavne taky z okoukanosti.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejak sa to tu uz dlho nepohlo a tak tu dam nove info...Rozhodol som sa ze nejdem prehadzovat veci z 1.1 na GT je mi luto tej 1.1 rozhodol som sa ze budem mat 2 punta...1.1 dostane new lak a buducu soznu s nou uz vydem a GT idem urobit na uplne odlisny styl ako je 1.1. Zohnal som na GT krasne limcove kolecka o rozmere 8x14 a 9x14 a pojde uplne na zem ako sa len bude dat su aj dalsie plany ale tie este neprezradim ale mozem povedat ze nieco take v Italy scene este neni a dufam, ze ja s tym pridem ako prvy hehe
no... a neni to nahodou ondrasek ? gt na 14" na zemi... ikdyz nize uz to z tech.hlediska asi neslo, protoze ma jeste kam jit.... a pocitam ze budes upravovat seri.narazniky. kazdopadne v SK to neni, tak smele do toho.
ale tvoje rozhodnuti schvaluji !
bylo by skoda prvniho puntika.
ale jak to pak budes resit s cim kam pojedes ? ))
ale tvoje rozhodnuti schvaluji !
bylo by skoda prvniho puntika.
ale jak to pak budes resit s cim kam pojedes ? ))
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No ja rozmyslam skor nad takou zmesou medzi CULT stylom a RAT stylom ale skorej ten CULT style a nejake doplnky z RAT stylu napr. hrdzava kapota abo nejaka prkotinka hehe ale este uvidim ako sa to vyvinie... Kazdopadne chcem vyskusat nieco nove a decentne bez laminatu a zbytocneho zavarania nieco echt Nemecke hehe...
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: