MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje;) - Kosťa
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
FANDAK:Oblizovat sse budes az to bude hotovy a ja s Tebou
Katy:Nene spatne si me pochopila palubka tam zustane z punta le jen je potazena kuzi stredovej panel je upravenej na DVD+Radio,misto kasliku X-Box na kaslikem pouzdra na ovladace a nastranach misto tech hnusnejch plastovejch vetraku budou ty chromovy z audi TT + budiky jako je hydraulika apod.
Dohy:No o prachach to je ale taky o sikovnosti nekupovat veci za plny ceny
Katy:Nene spatne si me pochopila palubka tam zustane z punta le jen je potazena kuzi stredovej panel je upravenej na DVD+Radio,misto kasliku X-Box na kaslikem pouzdra na ovladace a nastranach misto tech hnusnejch plastovejch vetraku budou ty chromovy z audi TT + budiky jako je hydraulika apod.
Dohy:No o prachach to je ale taky o sikovnosti nekupovat veci za plny ceny
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ty vago ted mi to docvaklo
Ty tam flákneš herní konzolu X-BOX
No to máš zase mojí oblibu o něco posunutou výš
Né né né to není snad možný Jestli se ti to povede tak si musíme všichni připravit kýble,aby totiž bylo kam z toho tvýho PUNTÍKA uchcávat.
Ty tam flákneš herní konzolu X-BOX
No to máš zase mojí oblibu o něco posunutou výš
Né né né to není snad možný Jestli se ti to povede tak si musíme všichni připravit kýble,aby totiž bylo kam z toho tvýho PUNTÍKA uchcávat.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
ja bych te spis vlozila k nam do klubu ))))Kosta píše:Diky FANDAK ale to je teprve tak pulka ;)A mimochodem nechces mi zalozit FANCLUB?
www.puntotuning.eu
a nejlepe hned, co az to bude hotovy.... to prd.
at je videt postup ne
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
no treba si bud ve 20ti klubech... v tom nasem te chci takyyyKosta píše:To driv napadne snih
No nebude moc casu a kamos chce taky zakladat tady club...ale az bude auto a bude te mit srazik tak se prijedu na den urcite podivat
tak to tajne doufam ze prijedes
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz