Je to jako u me kdyz to budu hodne lechtat tak spotreba 5,5l a normalni jizda troch mesta trochu okresky ale taky zadna divocina 7lKUFI píše:Tak vcera sem skousel jaky nejnizsi spotreby docilim, tak sem vyrazil za mesto na okresky. Jel sem jako posranej (40-80km/h), maximalne do 3000ot a spotreba oscilovala mezi 17,8-18l/100km (=5,6-5,5l). To je u me minimum, na co sem s tim Sportingem se schopnej dostat. Mín ani ťuk.
DISKUZE - Spotreba - MK2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto Sporting 1.2 16V MkII
- Reklama
jo chci pekak@seznam.cz dikyKUFI píše:Skomprimoval sem to co to slo(pri zachovani jakz takz koukatelny kvality) a dostal sem se na 17,7MB). Jestli to chces poslat, tak dej mejl.Kakin píše:Tak nic no....mam jenom 20MB emailKUFI píše: Pak mam este 29MB verzi
Po odeslani mi to vyhodilo chybovou hlasku, ze soubor je prilis velkej Skusim to rozkouskovat, to by snad uz mohlo vzit.Kakin píše:jo chci pekak@seznam.cz dikyKUFI píše:Skomprimoval sem to co to slo(pri zachovani jakz takz koukatelny kvality) a dostal sem se na 17,7MB). Jestli to chces poslat, tak dej mejl.Kakin píše: Tak nic no....mam jenom 20MB email
Musis mit zarazenou rychlost a brzdit motorem potom to bude nula....ale tak se asi daleko nedostaneskocour píše:mám úplně nový punto classic 1.2 8V, najeto zatím asi 300 km a včetně ježdění po městě mám zatím 5,8 l. Při 100km/h to žere tak 4,5-4,7l. Když pustím nohu z plynu, tak to ukazuje minimálně 2litry. Nemělo by to náhodou ukazovat nulu?
Motor musí být teplý a otáčky nad 2000.kocour píše:mám úplně nový punto classic 1.2 8V, najeto zatím asi 300 km a včetně ježdění po městě mám zatím 5,8 l. Při 100km/h to žere tak 4,5-4,7l. Když pustím nohu z plynu, tak to ukazuje minimálně 2litry. Nemělo by to náhodou ukazovat nulu?
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
Chlapi, jaký máte ročník ? Jsem zjistil, že asi existovaly 2 verze naladění motoru 1.2 16V. Oba měli 80PS, ale lišili se i papírově v maličkostech. Já mám ten starší, tušim se dělal do 2001. 2001-2003 byl pak novější.
Rozdíl je např. ve volnoběhu - můj starší si to brouká na pouhých 700 ot/min (při stojícím vozidle - za jízdy je volnoběh výrazně vyšší). Novější typ má volnoběh vyšší - tušim 820 ot/min ? Kufi, kolik máš volnoběh s autem v klidu ?
Rozdíl je např. ve volnoběhu - můj starší si to brouká na pouhých 700 ot/min (při stojícím vozidle - za jízdy je volnoběh výrazně vyšší). Novější typ má volnoběh vyšší - tušim 820 ot/min ? Kufi, kolik máš volnoběh s autem v klidu ?
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
Ja mam 05/2003. Volnobezny otacky fakt netusim kolik mam. Ale docela by me to zajimalo. To sem nevedel, ze se delali 2 verze 1,2 16V motoru.Patrik píše:Chlapi, jaký máte ročník ? Jsem zjistil, že asi existovaly 2 verze naladění motoru 1.2 16V. Oba měli 80PS, ale lišili se i papírově v maličkostech. Já mám ten starší, tušim se dělal do 2001. 2001-2003 byl pak novější.
Skus totok: http://rapidshare.de/files/21097802/KUF ... Q.avi.html
PS: klikni vpravo dole na "Free" a pak vyckej asi 40s na link pro stazeni.
PS: klikni vpravo dole na "Free" a pak vyckej asi 40s na link pro stazeni.
to Kufi: tak video uz jde ....ale malem jsem se na zacatku lekl....Ty jses teda "hovado" a tech 200 km/h to je to ve tme na konci?.....tak to hodim vecer na spalky do garaze a zkusim 220km/h ..........ale ne fakt dobry
Jo ale ten volant to neni ze Sportingu ....to mas ze zakladu?
To sou pul roky stary fotky/zabery. To mam jeste o 10kg minKakin píše:to Kufi: tak video uz jde ....ale malem jsem se na zacatku lekl....Ty jses teda "hovado" a tech 200 km/h to je to ve tme na konci?.....tak to hodim vecer na spalky do garaze a zkusim 220km/h ..........ale ne fakt dobry
Volant neni Sporting/HGT/Abarth. Je z klasickyho Punta, protoze to dostalo tukanec na pravej blatnik a vystrelil pytel. Ten majitel prede mnou sehnal volant s bagem akorat ten normalni, tak ho tam vrazil. Ja sem ho stejnak ale planoval celej vyndat a chtel sem tam vrznout nakej sportovni. Jenze ted planuju koupit jiny cely auto, tak to tak necham