185/55 R15
195/50 R15
195/45 R15
cele ma to vyslo 100sk za kolok

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ja mam 10A poistky na svetlach a fici to v pohode tak az tak mo neberuuu, nemenil so poistky koli xenonom...Vencapunto píše:10A si berou i normální žárovky.Xenony se berou víc,ale jen chvilinku.Že by někomu odešla ŘJ byla spíš shoda náhodl-cizek píše:Protože xenony mají při startování vysokej odběr proudu...až 10A! Už jsem slyšel o pár případech, kdy to někomu odpálilo ŘJ. Právě proto by se mělo startovat z hasnutejma světlama a vypnutym rádiem...aby byla co nejmenší zátěž na altík a baterii. Jinak to DO jsem objednal nakonec jiný....levnější a i s manuálem na puntowickermanx píše:koli comu by ti mali xenony odpalit riadiacu jednotku? necapem tvojej otazke... no nevdiiii ... no a to DO opytaj sa ci tam maju k tomu aj scheemu zapojenia pre punto, lebo si to potom hodis s tym zapojenim pokiel nebudes vediet co a kam zapojit
este ze si ma neukecalwickermanx píše:cital som rozne fora ohladom ziaroviek a tak som sa rozhodol kupit PHLIPS Blue Vision W5W
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |