Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
dik, a ty ako? Zohnal si na tie zadne svetla co si chcel, lebo ak nie, mozem sa ti nato spytat?Matto píše:gratulujem
Viděl sem tu v Itálii prodávat i origo FIAT koženou manžetu ručky na Punto, ale to je jen aftermarket, origo z fabriky se to nedávalo..marsox píše:Nazdar Cassius, tak to si ma potesil, tym padom je to konecne full v kozi ako sa hovori a mozem si dopisat poznamku interni in pelle![]()
Ako sa ma GT? A co druhe punto, vlnovec drzi?
Ak mas niekde link na tu manzetu na rucnu, tak mi ho posli, keby to vyzeralo dobre, tak mi to kupis a zbehnem na navstevu do CRCassius píše:Viděl sem tu v Itálii prodávat i origo FIAT koženou manžetu ručky na Punto, ale to je jen aftermarket, origo z fabriky se to nedávalo..marsox píše:Nazdar Cassius, tak to si ma potesil, tym padom je to konecne full v kozi ako sa hovori a mozem si dopisat poznamku interni in pelle![]()
Ako sa ma GT? A co druhe punto, vlnovec drzi?
Tu tvoji větu v podpisu bych ještě trochu upravil..![]()
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
Myslim, že tu kůži dělalo Momo, ne?![]()
Vlnovec sem ještě nedal, pač nějak nebyl čas....udělám to až nějak během jara komplet i se spojkou a asi půjde do světa, pač bych na léto rád zkusil nějaký cabrio..
![]()
No a GT už je hezkých pár měsíců v garáži, značky v depozitu a jen makám a makám, abych mohl v létě vyjet a pořádně vyzkoušet těch pár úprav..
pocuj co ta vysla STK a EK??? a kde si ju robil???marsox píše:neda mi to, musim pochvalit svoje auto, dnes ma nezradilo na STK, EK, suma sumarum, no problemo a mam dva roky pokoj od tejto byrokratickej povinnostilepsi zaciatok tyzdna uz ani nemohol byt
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |