MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Ondraus
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ty nalevo nebrat!!!
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Reklama
Ty na LEVO - NEBRAT - ja tomu rikam "ukopavaci " svetla, pac to tak debilne a hnusne trci ven, a vubec jsou cele skarede.
ty na PRAVO - MAM JA, a jsou jedny z nej optiky co se dela... teda nej je stejne origo si myslim. ale kdyz uz, tak tuhle. a
A PREDNI MAS JAKOU ??? mely by se totiz davat stejny podklady (predek i zadek), chrom nebo cerna
JINAK PODVOZEK JSEM PRED CHVILI PRODALA, komplet sportovni 60/40 za 5t.
ty na PRAVO - MAM JA, a jsou jedny z nej optiky co se dela... teda nej je stejne origo si myslim. ale kdyz uz, tak tuhle. a
A PREDNI MAS JAKOU ??? mely by se totiz davat stejny podklady (predek i zadek), chrom nebo cerna
JINAK PODVOZEK JSEM PRED CHVILI PRODALA, komplet sportovni 60/40 za 5t.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takhle to mám v plánu taky,do předu anděly a zadní lampy akorát dotmavit. Nemáte někdo tip na angeleyes kolem 5tisic??Ondraus píše:To pun-to: Tak to je dokonalý humus.
To Katy: Samozřejmě, kdybych kupoval optiku i vzad tak se stejným podkladem (v mým případě černá).
Jinak to teda vidim tak, že půjdu jen do přední optiky a zadní jen trochu vezmu sprejem... Nechám tam origo.
PRODÁM 4xAL. orig Punto GT 185/55 80T 4500Kč viz bazar.
Tak dnes jsem konečně udělal osvětlení zadní RZ a mám konečně klid... Nakonec jsem to neřešil žádnýma osvětlovacíma šroubama atp., ale takovejma klasickejma krabičkama co jsou na podvál, atd. Nevypadá to blbě a na tom tahokovu to v černý ani neni vidět. Takže pohoda. V případě zájmu, jak to mam vyřešený, hodim foto.