Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Takze by mi malo pomoct olepit vnutorne plechy dveri asfaltovymi platmi? To sa mi akosi nechce verit ze by toto malo pomoct - ale mozno je to len moja laicka sprostostArrow79 píše:Ano, to ma vyborny vyznam, vtedy sa reprak oprie o drevo a nie o plast.. zmeni to vysledny zvuk.. ale stale by to chcelo este tlmit.. ja som zatial bez tlmenia, ale dvere tlmit budem.. a chystam sa este odstranit praskanie plastov vzadu..
No sak ale stale mi nie je jasne co mam spravit aby som "uzatvoril" dvere a co je to akusticky skrat.Arrow79 píše:No moment. Asfaltove platy sa davaju na vonkajsiu stranu dveri.. to je tzv. vytlmenie.. a dvere sa uzatvaraju kvoli tomu, aby vznikla ozvucnica a zamedzilo sa vzniku akustickeho skratu). Ta pena, ktoru spominas, ano, dava sa aj ta pod tapacir, ak sa vojde.. je to akusticka pena..
asfaltove platy sa daju kupit od 500Sk za sadu az po 10.000SK za saduNajlepsi material je Dynamat Extreme.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |