MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-MING
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-MING
Tak zasa sa ozývam Čo máme nové? Dosiahli sme Jubi kilometre a to 200k 4. augusta sme sa s Punťom zúčastnili zrazu v MT kde som mal možnosť vidieť aj becker-ovu AK-47 Na živo je oveľa krajšie, pekná práca Takže pred zrazom sa rozlešťoval lak. Plánoval som nastriekať podblatníky do odtieňu vanilka ale nestihol som to tak sa do toho pustím v priebehu tohto týždňa. Ďalej stihli sme obšiť interiér a to sedačky a volant červenou niťou. A predné blinkre putovali do čiernej fólie tak isto ako aj zadné svetlá Ďalšia vec čo pribudne už čoskoro je podvozok po skúsenostiach s pružinami som sa rozhodol do štelováku od TA-Technix. Aký máte naň názor, poprípade skúsenosti? Chystám sa ho objednať z angeleyes.sk alebo viete o nejakej lacnejšiej stránke?
- Přílohy
-
- Tesne po vyleštení koplet kasne :)
- IMAG0655 - kópia.jpg (221.34 KiB) Zobrazeno 3319 x
-
- Červené obšitie mu dodalo taký športovejší vzhľad :)
- IMAG0651 - kópia.jpg (150.88 KiB) Zobrazeno 3319 x
-
- Dnes sú obšité už aj hlavové opierky(vpredu vzadu) a aj zadná lavica z GT.
- IMAG0660 - kópia.jpg (116.48 KiB) Zobrazeno 3319 x
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
- Reklama
Objednávali ste už niekto niečo z toho angeleyes.sk? 2x som im písal že sa chcem informovať o tom podvozku a úplne ma odignorovali. Žiadna odpoveď. Som celkom rozhorčený ak bude takáto ochota aj pri jeho objednaní tak sa ho asi nedočkám. Objednal by som ho aj z inej stránky ale práve na angeleyes.sk ho majú najlacnejšie. A veľmi rád by som už budúci týždeň jazdil pár cm od zeme
4 doors, more whores!
podvozky kupovat na slovensku je skoro utopia nikto to nema na sklade a kazdy to objednava najlepsie objednavat z nemecka mas to do tyzdna doma a ANGELEYES.SK to su odrbavaci poslal som im peniaze za svetla a po dvoch mesiacoch my peniaze vratili ze im to nedodali ale medzi tym sa my ani neozvali ani neodpisali ani nedvihali telefonMING píše:Objednávali ste už niekto niečo z toho angeleyes.sk? 2x som im písal že sa chcem informovať o tom podvozku a úplne ma odignorovali. Žiadna odpoveď. Som celkom rozhorčený ak bude takáto ochota aj pri jeho objednaní tak sa ho asi nedočkám. Objednal by som ho aj z inej stránky ale práve na angeleyes.sk ho majú najlacnejšie. A veľmi rád by som už budúci týždeň jazdil pár cm od zeme
one world, one dream, one car
A vieš o nejakej konkrétnej stránke odkiaľ by som to mohol objednať? ..Tak to sa radšej vykašlem na nich keď máš takéto negatívne skúsenosti s nimi.. Predsa za ten podvozok nepýtajú málo a čakať naň dva mesiace a nakoniec sa dozvedieť že nič nebude mi za to nestojí.
4 doors, more whores!
Pozri fk-shop.deMING píše:A vieš o nejakej konkrétnej stránke odkiaľ by som to mohol objednať? ..Tak to sa radšej vykašlem na nich keď máš takéto negatívne skúsenosti s nimi.. Predsa za ten podvozok nepýtajú málo a čakať naň dva mesiace a nakoniec sa dozvedieť že nič nebude mi za to nestojí.
Od 4.9.2013 cca 18:30 Oficiálne nižšie A dnes už aj úspešne po Geometrií
4 doors, more whores!
co si nakoniec kupilMING píše:Od 4.9.2013 cca 18:30 Oficiálne nižšie A dnes už aj úspešne po Geometrií
Pevne som bol rozhodný o štelovák ale keďže jeho ceny šli od 350€ hore tak som od neho nakoniec upustil a hladal pružiny a behal po inzerátoch. A po mnohých neúspešných pokusoch som nakoniec narazil na celý komplet tlmiče aj s pružinami V perfektom stave povedal by som že ak majú tie tlmiče najazdených 1000km tak je to veľa
Tlmiče predok KONI, zadok SuperSport a pružiny SuperSport
Tlmiče predok KONI, zadok SuperSport a pružiny SuperSport
- Přílohy
-
- IMAG0743.jpg (132.18 KiB) Zobrazeno 3126 x
4 doors, more whores!
Takže nejaký update Toto je asi prvá fotka po znížení Ja osobne myslím že je to tak akurát
- Přílohy
-
- IMAG0749.jpg (97.23 KiB) Zobrazeno 3086 x
4 doors, more whores!
Tak niečo málo sme nafotili
- Přílohy
-
- Najskôr očista..
- IMAG0753.jpg (245.72 KiB) Zobrazeno 3049 x
-
- ..a potom nejaké akty :)
- IMAG0755 (2).jpg (163.87 KiB) Zobrazeno 3049 x
4 doors, more whores!
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
cau bratu....asi mas tam tlmice aj pruziny....no predok sa mi zda vysoko ...ci sa mylim
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
Všetky tlmiče + pružiny. Nikdy nič nie je dosť nízko Ono predok je tuhostne nastaviteľný dá sa ešte o nejaký cm dať dole. Mám tam rezervu zkrz to že to je už teraz tvrdé jak čert ale ešte to ide stlačiť A myslím, že to už stačí keďže už teraz neprejdem žiadny retardér v okolí kolmo bez toho aby som nepočul to hnusné škrípanie A podnárazník mám v najnižšom bode ani nie 4cm od zeme tak zatiaľ nejdem ani vymýšľať a vôbec neviem čo to spraví v zime na 13":)
4 doors, more whores!
V zime rano o stvrtej vstavat a budes odhrnat sneh
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
V zime odhŕňať a v lete zametať
4 doors, more whores!
Takže čo sa zmenilo? Zníženie si neviem vynachváliť! Už nikdy by som nechcel sériový podvozok i keď to je občas sranda vidieť tie pohľady ľudí No, naložili sme novú hudbu, pribudli nové, lepšie parkovačky. V auguste nám odpadol koncový tlmič pri prechádzaní nerovnosti. Ale bol tak zničený že privárať ho nemalo význam tak ho nahradil tlmič z Pro_cee'd GT r.v. 2013 Ale výfukové potrubie čaká ešte obrovská prestavba. Takže fotky z prestavby budú neskôr. A ešte nejaké drobnosti sa porobili tak nejaké fotky sú tu:
- Přílohy
-
- Dúfam že tieto už neičo vydržia. ospravedlňujem sa za kvalitu.
- IMAG0766.jpg (59.2 KiB) Zobrazeno 2883 x
-
- :)
- IMAG0767.jpg (170.05 KiB) Zobrazeno 2883 x
-
- Odstránili sme nápisy ale to len tak podomácky na vonku :) no časom to pôjde do hladka.
- IMAG0762.jpg (200.13 KiB) Zobrazeno 2883 x
Naposledy upravil(a) MING dne 11 říj 2013, 13:50, celkem upraveno 1 x.
4 doors, more whores!