!!!!::::::::CELOSLOVENSKY ZRAZ 2012::::::::::!!!!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: !!!!::::::::CELOSLOVENSKY ZRAZ 2012::::::::::!!!!
Erik:na druhy rok to neorganizuj a nebudes sklamany z ucastí.....ludia tu maju aj rodiny su bez prace maju uplne ine starosti,dopravit sa do Liptova......ja auto mam na jazdenie na kazdy den a stratil som robotu a platit treba vsetko(nikto to za mna nezaplatí) "zima leto"....je vonku slnko,voda,lad...atd....
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Viky: v poriadku ja hoci este taketo starosti nemam ale viem ze to obnasa peniaze..ale tuna je rec teraz o inych ludoch..ktory navstevuju tento club a tlacia do auta,alebo mali prist a nedosli..alebo vydumuju lebo kolega s puntom mu nejde tak nejde ani on..a to je uz ina vec,ja neberiem Teba do uvahy ked viem ze nemas [pracu alebo rodinu a mas kde peniaze davat..cize rozlisuj
ajajáj, tak odvážil som sa otvoriť ústa a stalo sa presne čo som čakal ... akorát nechápem čo furt dookola splietaš iba o nás Trenčanoch , sám si tu napísal, že ti jedno kto príde a teraz sa tu ideš zblázniť že sme neprišli, ved okrem nás neprišlo dalších 20 ludí a s tými peniazmi, sa zamisli kamarát, už si s tým trápny,myslím, že ani jeden z nás nieje vyslovenie nejaký chudák čo žije z ruky do huby , to že sme neprišli na zraz bolo hlavne preto, že nás tam nič nelákalo, a nie preto, že by sme na to nemali do posledného dna som čakal že sa tu objaví nejaký program, info, prekvapenie a nič, snažil som sa ti zozačiatku radiť, dokonca som navrhol, že ti pomôžem, stačilo odpísať, nič, odteba žiadna reakcia , tak tu teraz nenariekaj, aj tak, čo si také zorganizoval , založil si skupinu na FB a rozposlal pár správ, 2 týždne pred zrazom si dokonca nemal ani kontakt na Erhika, aj ten som Ti posunul ja ... keby to bol nejaký regionálny zraz nepoviem ani slovo, ale toto mal byť celoslovenský zraz , čo si myslíš, že si potom ludia mysleli ked videli ako to vyzerá, a ešte niečo, nejdem sa tu nejako obhajovať , ale posledný týžden pred zrazom som osobne všetkým v mojom okolí rozposlal SZ či idú alebo nie, snažil som sa to dať dokopy, aby sa nás aspon 20 zišlo, nepodarilo sa, bud boli dotyčný v práci, alebo si jednoducho spravili iný program, ver tomu, že do posledného dňa som váhal či ísť alebo nie , nakoniec to dopadlo tak, že som musel byť cez víkend doma z vážnych rodinných dôvodov( ak by si náhodou aj to chcel vedieť tak SZ, tu to rozoberať nemienim), k budúcemu roku, kludne sa toho ujmem ako píšeš sme tu na západe partička , kludne sa môžme dohodnúť, že si to o rok zoberieme na starosť mi od Trenčína, nemám s tým problém, a v pohode, môžeš sa mi o rok vysmiať, so mnou to nespraví nič , aj tak som si nevšimol, že by som sa Ti ja nejako smial ... vedel by som tu napísať ešte vela viet , ale hovorím kašlem na to, mna hádky nebavia , iba som tu napísal svoj názor , apropo do pol hodinky od môjho príspevku mi prišlo pár správ, kde dotyčný som mnou súhlasili, takže niesom jediný čo si to myslí... dobrú noc
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Boze mat tak vase starosti ci pridem na nejaky zraz alebo nie ach jaj... Tento svet by mi prisiel k*va krasny...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.