MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje -;) - PaulGT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje -;) - PaulGT
4
- Přílohy
-
- DSC_0239.jpg (137.79 KiB) Zobrazeno 3778 x
- Reklama
A zas o krôčik dalej
- Přílohy
-
- 1
- DSC_0246.jpg (87.43 KiB) Zobrazeno 3706 x
postupne a isto
- Přílohy
-
- 1
- DSC_0252.jpg (81.04 KiB) Zobrazeno 3675 x
-
- 2
- DSC_0251.jpg (74.08 KiB) Zobrazeno 3675 x
-
- 3
- DSC_0250.jpg (78.77 KiB) Zobrazeno 3675 x
skuska na hrubo
- Přílohy
-
- DSC_0254.jpg (119.84 KiB) Zobrazeno 3656 x
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
nedavaj uz prosim ta fotky lebo ti zavidim jak male decko paradicka fakt sa tesim viac a viac na vysledok.... pokial vide dobre aj moj biely projekt tak buduci rok dame fotenie !
Punto Cabrio
jedným slovom-krása!
Fiat Punto 1.9JTD-vybratý katalizátor,vybratý egr,výfuk holá rúra,športový podvozok-tlmiče+pružiny,rozširovacie podložky-1cm,xenóny,denné svietenie,fólie ...a iné.
Kludne mozeme dat fotenie
Prace je este dost lebo plany sa mi menia aj ked som chcel dvere mat prerobene , budem musiet vyfackat tieto pro zatial aby som nemal v aute prievan-
Ved budem predbezne informovat
Prace je este dost lebo plany sa mi menia aj ked som chcel dvere mat prerobene , budem musiet vyfackat tieto pro zatial aby som nemal v aute prievan-
Ved budem predbezne informovat
paráda
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
pocuj mas to fakt pekne ale to je folia alebo to striekas? lebo ak je to folia tak klobuk dole rad by som to videl nazivo
one world, one dream, one car
krása
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Auto bude cele vo folii , na celolak je mi luto evra , lebo niekde pojdes von a hned je to v pi , tak preto radsej folia tu ked bude treba prelepis a mas pokoj .
lenze folia ta na cele auto vide dosti draho ci sa mylim?PaulGT píše:Auto bude cele vo folii , na celolak je mi luto evra , lebo niekde pojdes von a hned je to v pi , tak preto radsej folia tu ked bude treba prelepis a mas pokoj .
Ked si to robis sam tam usetris a vela robi aj vyber spravnej folie , jasne ze cena hra rolu
Vies kupit aj za 2 bm ale aj za 25 hlavne si musis urcit aka aplikacia + technika .... .
Vies kupit aj za 2 bm ale aj za 25 hlavne si musis urcit aka aplikacia + technika .... .
sak o to ide presne taka folia aku mas ty len strieborna alebo seda keby bola tak by som to napraskal na auto kedze daval som lakovat zadny naraznik minuly rok 100 euro a vzime ho mam vzadu prasteny a mozem zase tak preto ma zaujima kde ako a kolko stoji taka folia viem ze na sk je to pomerne drahe ale ako pises ked zozenes da sa aj lacnejsie ja som uz robil dve kapoty a dva krat strechu tak nieco hadam nalepit viem tak jedine sam by som to robil
Tak kapota a strecha je uplne jednoduchá na lepenie nakoľko je to rovna plocha ktorá je na koncoch zaoblená.
U naraznika je to kus horšie le jeho tvar nieje rovni ..... .
viem nakoľko mam obe narazniky olepené a bola to dobra pakarina a to sme robili 2 lebo sam tam neuspeješ.
U naraznika je to kus horšie le jeho tvar nieje rovni ..... .
viem nakoľko mam obe narazniky olepené a bola to dobra pakarina a to sme robili 2 lebo sam tam neuspeješ.