Teraz mám Elty +50% s Xenon efektom, svieti to úžasne ale predsa len ten xenon by mi nevadil

Chem tam sadu so svietivosťou 6-8K Kelvinov neviem presne ale malo by to byť skoro modré svetlo, nie žlté ani nie číro biele...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Nazdar, ktore xenony H-1 tky a 6000k by si mi prosim ta odporucil do punta? dikyArrow79 píše:Su 3000K (odporucane len do hmloviek), 4300K (seriove xenony), 5000K (seriove pri audi alebo BMW, neviem presne), 6000K, 8000K, 10000K a vyssie... ja by som nechcel od 6000K vyssie. Dnes rano som tie 4300K testol konecne v tme, tak 6000K svietia inak, viac bielo. Viac sa od nich odrazaju znacky, tabule, ciary ako od 4300K. Svietia ale podla mna rovnako dobre. Svetly asfalt sa vidiet viac pri 6000K, tmavy pri 4300K. Ono, kazdy ako potrebuje, osobne ak teda nechcete na efekt, staci si myslim aj 4300K. Ak chcete mat krasne biele svetlo, tak berte 6000K.
Btw TV-Punto kazde sa daju vymenit. Este napis, o aku sadu pojde, najlepsie aj s fotkou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |