MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky

Příspěvek od kovvalsky »

Palis píše:tak co teda bude to ten co ma phuff alebo nie lebo chcem podvozok len nechcem aby bol maly ja chcem ist uplne dole :D :D
mohol by si sem hodit foto toho predku ako to mas znizene pridane pridat link ci to je ten isty podvozok co som chcel moc to suri :D
na carat sa asi nehystam kwdze v sobotu robim aver tomu ze s tym podvozkom padnes aj nahubu ja som daval prec podbehy zjatra dam foto
one world, one dream, one car
Reklama

Palis
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palis »

dobre dobre lebo som anto zvedavy nakolko je pisane ze to je iba 45mm dole lebo to som vlastne teras tolko dole a ja chcem ist este viac a s timi foto s apoponahlaj aby som pripadne mohol nedelu objednavat
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

Palis píše:dobre dobre lebo som anto zvedavy nakolko je pisane ze to je iba 45mm dole lebo to som vlastne teras tolko dole a ja chcem ist este viac a s timi foto s apoponahlaj aby som pripadne mohol nedelu objednavat
ako vravim ja mam 205/50 r15 gumu a ta guma bola asi centi schovana ked som vychadzal z dvora fhytil som predok stred a skoro aj vanu :mrgreen: a teraz to mam asi o pol centi zdvihnute a vybrate podbehy a vyzera to dobre akurat ma sere to ze ked vezem niakych ludi a zatacam v zakrutach asi tak 30km a viac nieco my zacne buchat a vycbhadza to s predu tak neviem musim kuknut nad jamou
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

kedy budú nejaké fotky :D , som celkom zvedavý ako to vyzerá
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
struter
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od struter »

Palis píše:dobre dobre lebo som anto zvedavy nakolko je pisane ze to je iba 45mm dole lebo to som vlastne teras tolko dole a ja chcem ist este viac a s timi foto s apoponahlaj aby som pripadne mohol nedelu objednavat
je to ten isty co ma phuff...a tak ako som uz pisal,to co je tam napisane ze -25-45 je znizenie pri vysrobovani uplne nahor podla typu vozidla oproti tomu co bolo na seriovych tlmicoch... :wink:
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

no takze pridavam niake foto je to cez mobil no ziadna slava v predu to mam zdvihnute o pol centi a vzadu to je uplne dole ale asi dam prec aj tie stelovacie kruzky aby to padlo este nizsie no uvidime ak to nebude robit v zadu problemy lebo vozievam v zadu tak dvoch ludi priemerne ale jedna vec ma stve ze vpredu to mam o pol centi hore vybrate podbehy a ked zatacam tak my nieco zacne buchat no ide to z predu ako keby od noh aj na jednej strane aj na druhej ale ked som to pozeral nad jamou tak nic odrete nebolo tak nechapem co to je hmmm :cry: :cry: :cry:
Přílohy
2011-06-18 17.16.08.jpg
2011-06-18 17.16.08.jpg (121.45 KiB) Zobrazeno 2349 x
predok
predok
2011-06-18 17.15.34.jpg (114.92 KiB) Zobrazeno 2349 x
zadok
zadok
2011-06-18 17.14.50.jpg (124.23 KiB) Zobrazeno 2349 x
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

zvlastne, ked hovoris, ze nic nemas odrate.. skusal si to zdvihnut vyssie? mne prestal vibrovat ten moj vnutorny homokynetak ako som to zdvihol o pol centi.. fugu na 15tkach mam teraz 1cm vpredu..

mam tu taku jednu fotku ked som to vytacal vcera aby som si bol isty pri druhej strane, tak ti ju sem pridam ak tak (zvysny zavit 1,7cm) :)

Obrázek
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

dneska som s tym steloval a zistil som jednu zavaznu ec ten odklon co sa tam da nastavit je amen tma to ked nemas doma geometriu mozes si ist piskat ked som to nastavil von tak my suchala guma ked som to nastavil dovnutra isiel som po ceste ako na vode a lade volant vobec nechcel zatacat :lol: tak som to nastavil tak primerane do sterdu snazil som sa to podla originalov a teraz je to guut ale v utorok idem aj tak na geometriu nech sa s tym chlapci vyhraju ale ako kukam tvoju fotku no ja to mam asi v polovici toho zavitu co mas ty od spodu volny cize ja to mam asi o toho 3-5 mm nizsie v predu a to chcem dat na doraz nech nezerem :mrgreen: :mrgreen: ale vcera som brusil zadny blatnik kedze som zistil ze ked si sadne do auta viacej ludi 4-5 tak pri vymoloch a priehlbinach na ceste oskrem gumu a to su zvuky ako hovado ale pokusim sa tam dat niaky doraz a posadit do este nizsie v zadu
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

ja som po znizeni bral vzadu jedneho cloveka zatim :D ake tam mas ET a J? no hej ten predny odklon je k***a :D sme to doma nastavili do vodovahy cca a tak som siel na geometriu, piskalo to a plavalo.. :D
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

phuff píše:ja som po znizeni bral vzadu jedneho cloveka zatim :D ake tam mas ET a J? no hej ten predny odklon je k***a :D sme to doma nastavili do vodovahy cca a tak som siel na geometriu, piskalo to a plavalo.. :D
no napisane na disku je ET 28 a J 6 a na geometrii ti nastavovali aj odklon ? no ja ked pridem z geometrie skusim to dat este nizsie aj zadok mozno aj predok ale najskor musim vymyslet vchod do dvora
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

hej, kamos mi to robil.. takze sa s tym vyhral.. hovoril mi ze geometriu robi 15min.. mne sa s tym hral hodinu.. nadaval :D ze sa najprv na rampu nevedel dostat a tak :D
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

no tak toho sa aj ja bojim ze sa nedostanem na rampu ale to je ich bordel ja im zato zaplatim a oni nech to spravia poriadne tiez my povedali ze normalne geometria trva len chvilu ale kedze je to nastavitelne ze bude to trvat ovela dlhsie a to este chcem aby my trocha dotiahol riadenie aby islo trocha tazsie ako ide teraz
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

ahaa, ved uvidis.. Inak na Carat sa chystas? A vec.. Mas k tomu podvozku aj nejake TUV, lebo ja ani ne..
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

o
phuff píše:ahaa, ved uvidis.. Inak na Carat sa chystas? A vec.. Mas k tomu podvozku aj nejake TUV, lebo ja ani ne..
no ano ja nic nemam aj ked pisali ze je k tomu uvidime ak ho este niekto pbjedna ci to tam bude mat
a na carat ako som hovoril robim v tedy tak ako vidim na zrazy pojdem az na buduci rok asi ale na taky niaky klubovy by som isiel keby nebol 250 km od nas :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) kovvalsky dne 20 čer 2011, 23:00, celkem upraveno 1 x.
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

niake to starsie :wink: foto ked este nebolo auto znizene ale nafotim nieco aj teraz uz sa chystam nato dlho
Přílohy
P1000683.jpg
P1000683.jpg (243 KiB) Zobrazeno 2241 x
P1000659.jpg
P1000659.jpg (198.35 KiB) Zobrazeno 2241 x
P1000657.jpg
P1000657.jpg (248.94 KiB) Zobrazeno 2241 x
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“