MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
ten stlpik vyzera dobre, ja som tiez uz 2x mal kupenu ciernu lesklu foliu ale ked mne sa s tym tak nechce sa dlabat..ale tuto sezonu by som to uz chcel urobit nech je pokoj..a tym zadnym dveram len prospeje ked ich zbavis tych vsetkych hluposti...
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
S Foliami je to tazko,mal som tu co sme vtedy kupovali spolocne vo fusione,asi dve roky drzala alebo kolko,aj by drzala dobre ale na rovnych plochach,zahyb kde je tesnenie,neni dobre tak lepit,tesnenie ju vytlaci pri behani skla hore dole hlavne v lete.,a tak cim dalej tym horsie to vyzeralo,kamos mi daval carbonovu ciernu foliu air free co sa lepi na sucho bublinky vyndu sami,alebo inu ciernu lesklu ale uz som sa bal s foliou opat,a kebyze ju dal tak len vyrezalpo tesnenie a kraje..uz nezahynal,no radsej som prijal strieknutie,dufam ze sa to nezoskrape,Nechcem mat ten pocit ze opat davat dole deflektory,tesnenie,aj vonkajsiu listu,tie tri veci stacily ale aj tak.K kufru urcite,na metalize sa ten odtien noveho laku celkom stratil aspon umna,na juznej davam miesat,takze neni vidiet nejak ani na oko moc rozdiel,uz som mal dost tych korozii na kufri hoci boli malicke ale aj tak..takze sa tesim,inac prezmenu aj tlmice kufra mi zdochly..v novembri skoncily 2r z Bardiauto co som kupil 32E par..a ked chcem dvihnut kufor musim poposilovat...takze mam to za jednu pracu
Ak kufor striekne sa tak potom este porozmyslat co so svetlami,isto viem ze sa striekat asi nebudu,uz kamos poradil aj obchodik kde v KE predava jeden aj folie na svetla svetlejsi tmavsi odtien takze to je lepsia volba...takze bud zanevriet nato alebo sa rozhodnut akym stylom ich zatmavit,bud po folie a spodna kocka zostane cervena alebo ako ich ma Petko PN.akurat ze auto je na styl pestry aby bylo do oci,nie tmavsi black ako mas ty..takze niekedy aj tie cele cervene svetla sa mi tam pacia k tej zlatej
Ak kufor striekne sa tak potom este porozmyslat co so svetlami,isto viem ze sa striekat asi nebudu,uz kamos poradil aj obchodik kde v KE predava jeden aj folie na svetla svetlejsi tmavsi odtien takze to je lepsia volba...takze bud zanevriet nato alebo sa rozhodnut akym stylom ich zatmavit,bud po folie a spodna kocka zostane cervena alebo ako ich ma Petko PN.akurat ze auto je na styl pestry aby bylo do oci,nie tmavsi black ako mas ty..takze niekedy aj tie cele cervene svetla sa mi tam pacia k tej zlatej
Naposledy upravil(a) HIISS dne 09 dub 2012, 15:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Všeználek
spojis prijemne s uzitocnym a este si aj pocvicis:)...tiez chodim nakupovat len do Bardi so zlavou:)
ked das ten kufor,tak to bude cisty luxus!
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak počasie sice je nepriaznive..ale neznamena ze sluby sa nemaju plnit
Kufor zhodeny,odstrojeny od hluposti a kabelaze,na dieri od zamku,stieraca,znakov sa vystrihol hrubsi plech a zvaril s C-ckom,kupil som aj nove tlmice za obe par 22E po zlave,kedze predchadz.po dvoch rokoch su KO,.Dvere sa vybrusily,odmastily,zvarily,trocha zakladnej farby sa strieklo kde boli citlivejsie miesta korozie,vytmelilo,spricgit..a momentalne sa dvere opekaju na platnicke ktoru vidite pod nima ...zajtra by sa mohlo brusit,a v Sobotu teoreticky chlapik mi to striekne,buduci tyzden sa sklada
Dvere sa striekli aj z druhej strany,po kade neni tapacir,hlavne kvoli spodnej hrane ktory chytala koroziu a sa niekolko krat opravovala,zajtra by som mal ist aj po svetlu zatmavovaciu foliu na svetla
Kufor zhodeny,odstrojeny od hluposti a kabelaze,na dieri od zamku,stieraca,znakov sa vystrihol hrubsi plech a zvaril s C-ckom,kupil som aj nove tlmice za obe par 22E po zlave,kedze predchadz.po dvoch rokoch su KO,.Dvere sa vybrusily,odmastily,zvarily,trocha zakladnej farby sa strieklo kde boli citlivejsie miesta korozie,vytmelilo,spricgit..a momentalne sa dvere opekaju na platnicke ktoru vidite pod nima ...zajtra by sa mohlo brusit,a v Sobotu teoreticky chlapik mi to striekne,buduci tyzden sa sklada
Dvere sa striekli aj z druhej strany,po kade neni tapacir,hlavne kvoli spodnej hrane ktory chytala koroziu a sa niekolko krat opravovala,zajtra by som mal ist aj po svetlu zatmavovaciu foliu na svetla
-
- Všeználek
heeeej...take dvere jak moje:)...odkial si bral tie tlmice? Bardy? a tie folie na svetla kde su dostat? aka je na nich cenovka?
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
) z Bardy som mal predchadz. znacka LIP..aj blocek vsetko mam no v novembri skoncila zaruka ,po vybrati jeden bol v hajzli stali 32E,Tieto mam cez oca,kamos mu robi v jednej firme kde roznasa diely na auto tak bral na seba,co sa tyka folii tak PaulGT mi poradil kamosa,nema predajnu,predava cez net a stretne sa kde sa s nim dohodnes
Folia ..10E
http://carbonstyle.sk/ochranne-folie/dy ... tla-cierna" onclick="window.open(this.href);return false;
Zajtra by som ponu mal ist,aj kamos si dal objednat na skusku 1ks carbonu do interieru
Folia ..10E
http://carbonstyle.sk/ochranne-folie/dy ... tla-cierna" onclick="window.open(this.href);return false;
Zajtra by som ponu mal ist,aj kamos si dal objednat na skusku 1ks carbonu do interieru
-
- Všeználek
zaujimalo by ma aka je priepustnost svetla pri tej tmavej ciernej...ktoru beries ty?
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
beriem tu svetlu,lebo ta cierna je uplne ze cierna,nevidiet nic,Palo ju ma na vectre videl som to je to uhlik doslova,ta svetlejsia by teoreticky mala byt asi taka jak ma PetkoPN vzadu na svetlach,i ked on ju nekupovla z tohto eshopu
Tie dvere su paradne, poslem ti adresu kam mi ich mozes poslat, diiik:) do laku si ich dam urobit saam
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takze kufor vcera nahodeny,farba trafila sa asi ako u naraznikoch,na silnom slnku malicko je vidiet rozdiel ale to musi byt kufor silno proti svetlu inac rozdiel da sa povedat nieje vidiet oproti staremu laku,novsi lak je viac taky do zlta oproti staremu ktory je do zelena...Este musim vyskladat z vnutra tapacir a rozmyslam ci sa mi podari este trocha viac kufor vytlmit,teraz riesim balamutu ako stmavit svetla,kedze foliu mam doma,ci to zatmavit uplne od vrchu po cuvacku-sklo,alebo len cuvacku to je ten biely stred nic viac...ako ma Petko PN,aj v jednom aj v druhom pripade by to nebolo odveci,,cele svetla urcite nie,auto mam ladene do pestreho stylu..a ta cervena chcem aby tam z casti zostala
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Poviem ti vyzera to pekne...ja by som odstranil zamok....stierac som kupil nedavno a minule pomohlo v lejacisku ked som bol pre pneu...
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
Erik fakt pekne,klobuk dole,ja som tiez stale uvazoval nad tymto,no povedal som si ze uz fakt nevrazam do puntasa,len nevyhnutne veci,pretoze je to nekonecny kolotoc povies si uz len tato uprava a potom dalsia dalsia a zistis ze sypes len do auta,to neide
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
pekne to vyzerá
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
pěkný to máš