Takze kedze vsetko sa namontovalo,vcera prislo dlho ocakavane umytie a fotky su na svete.Trocha Vás nima zaplavim.aj kvoli tomu ze velmi rad fotim a potom neviem vybrat iba par foto,ale aj kvoli odrazu farby..ktora trocha sa lisi na slnku ci mensom-vacsom alebo v tieni..aby ste mohli vidiet:
Spokojnost? Nesom z vysledku uplne stastny ale ani sklamany,na slnku je najviac vidiet ako sa leskne novy lak a stary,ze novy viac sa farbi do horcici,a stary do zelena.Skor by som povedal ze fotak ten rozdiel viac vytahuje ako ludsky zrak ak stojite pri aute,Necakal som ze to bude 100% rovnaky lak to je jasne ze sa neda,ale uz som nedaval lakovat prvy diel na aute takze prial som si dobre ocakavanie,takze nazivo si myslim ze je to celkom fajn,doraz mame zraz..tak potom mozte osobne posudit
prevedene upravy:
kupa predneho naraznika GT-novy a strieknuty
zadny prestriekany
zrusene ramceky SPZ ,SPZ prilepena obojstrannou paskou ktoru som pouzil aj na bocne listy,drzi ako salena
bocne listy z dveri sa striekli tiez do laku,priprava ako u pripravy suroveho naraznika
nedavno som vyhodil aj povodny znak FIAT z kapoty a nahradil ho abarth
Nebolo to nejak moc nutene,ale kedze nesom ten typ cloveka ktora sa stara len o exterierovu cast auta kvoli vonkajsemu pohladu ludi,tak som striekol vnutornu hranu 5.dveri,vytvorili sa mi opat dva male flacky hrdze,to iste som striekal aj pri kupe auta 2 a pol roka dozadu..vtedy bolo to ovela viac pohnite
Co ma este caka:
Do 1-2 tyzdnov by som chcel este stmavit svetla,cakam prv ci znamy mi zozenie nato foliu specialne urcenu,ak nie budem to musit skusit sprejom
Buduci tyzden budem mat spravenu od chlapika nalepku na mieru na ktoru som si urobil navrh,bude namiesto povodnho znaku FIAT z 5.dveri kedze som to miesto striekal kvoli hrdzi do obdlznikoveho tvaru..lebo som to odlepil nechcel som do stratena a robit machule
Dojdu mi aj druhe repraciky dozadu ovaly,na predchadz. jednom z nich odisiel vyskac,do mesiaca sa nevratily zak som zamenil za ine.
Na buduci rok stiahnem foliu z B-stlpika a B-stlpiky strieknem ciernym sprejom,a bude po starostiach aby sami nahodou odlepovala folia kvoli tesneniu ktore nanu prilieha