MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Matto
Všeználek

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS

Příspěvek od Matto »

hmm, no najlepšie asi bude skočiť za nejakým lakošom nech ti poradí či sa tie gumove bočné lišty vôbec oplatí striekať, predcalen je to guma, mal by som strach či to nepopraská, no a ešte sa priklánam k tomu zameniť tie lišty za hrubšie, nech ti to ladí z náraznikmi, takto to dosť svieťi tie tenké
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Reklama

HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Matto
Ja som proti tymto listam nemal nic,lebo hoci su tenke ale aspon tak nespatia na aute velmi...ten bocny look tak nezakrivaju a aj su hrubsie..skor onich sa opru dvere ako o karoseriu.Toho striekania a pukania sa bojim jak aj ty vravis..je to guma a pruži...neni pevna...staci malicke ohnutie a naraz a si myslim ze popuka to az olupi sa,jedine skusit nejake silnejsie zohnat,tie origos siroke bocne listy ktore sa davlai na puntasoch 1 by mi asi bodli a bolo by dobre sa ponich pozriet,nevalaju sa nekomu doma? ale z 3.dveraka? samozrejme nezlomene a neolupane
Liborko
Ano davali sme aj zaklad na plasty,potom plnic..,prebrusilo sa do jemna a dalo strieknut,tak ja som lizatko chcel dat uz len kvoli tomu ze davam druhy naraznik a to skusim ,tie origos su aj drahsie od mojho aj nejako nane neviem prist aj vsetko lezie do penazi,asi zostanem pri tomto narazniku,logo abarth na kapotu a bude to vyzera super..ma tu par ludi podobny styl a vyzera to super nic nepokazim a hlavne sa skor nekde dostanem

Inac mam pokupene transparentne spreje cierny zlty na svetla ze sa skusim pohrat..od Dupli Color..ale velmi rozmyslam ci to skusat a ci nie radsej kupit autofoliu ciernu a od vrchu ju nalepit a spodok necham cerveny..,aj lahsie ju dam dole a pripadne svetla neposkodim.Poradi mi niekto pocom chodia teraz zhruba autofolie,ake su odtiene od 1 po 5 ? nevyznam sa v tom kedze som si daval robit svoje chlapikovi s certifikatom
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

tie autofolie chces na svetla? Nerozmyslal si tam nalepit transparentnu reklamnu foliu?
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Pocul som tusim ze davaju aj autofolie,no ako to drzi a vyzera neviem,transparentna reklamna folia je aka? dostanem ju v reklamke co robia plagaty,reklamy na bilboardy ,nalepky a tak? aku presne potrebujem,alebo ake maju odtiene? neviem otom nic..alebo co asi stoji..nech nekupim to drahe,zajtra sa chystam do mesta tak by som skocil pozriet
Obrázek
My Topic
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Nejaka foto naraznika,nesom uplne spokojny,lebo kupilo sa 2dc farby na poziadanie lakernika a napokon bolo malo kvoli tomu ze musel jedno dve miesta viac krat prestriekavat kvoli tomu ze pri bruseni doma sme prebrusili trocha spricgit do cierna a tak mu to nechcelo prekrit a viac farby slo,oto najhorsie ze je to predny naraznik a ten schytava ovela viac ako ina cast auta..ci hmyz..a jeho cistenie a musi byt odolny...tak dufam ze sa lupit nebude a nieco vydrzi..nakolko striekal ho iba raz...zatial ho este mam stale vonku nech farba riadne stvrdne.A dalej uvidim ako sa rozhodnem,ci dostriekam cierne pasy,alebo laknem aj zadny celi..a laknem aj tie svoje bocne listy z dveri alebo zozeniem ine,
Obrázek
Obrázek
My Topic
phuff
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phuff »

spodnu hranu a mriezky by som dal urcite do matnej ciernej a ja som daval teraz foliu na predne svetla, od kamosa som mal, specialne na svetla..
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak mriezky neni dovod aby vadili ze su v laku,akurat ma serie spodna cast naraznika..ze sa asi skoro odrie a bude to zle vyzerat,ci od kamienkov..alebo dakde cuchnem alebo ak pojdemzdvihak pod auto davat..kedze uz teraz ho neviem pod auto skoro dat
Obrázek
My Topic
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Tie folie si je najlepsie pozret na nete kde su u vas v okoli predajne. My mame v BA predajnu napr. Spandex a aj ked su drahy maju folie Orafol. Pripadne pozri niekde 3M. Ale najlepšie je to naživo pozret, priepustnost svetka a pod. 4o cez net neuvidíš. K tomu nárazníku- ak ho nechceš mať odratý dal by som tam to lízatko, necháš ho v matnej čiernej aj to pekne vyzerá a neštve to až tak, ak ho niekde chytíš. Staci to potom streknut matnou ciernou a hotovo. Skús sa s nim pohrat a dopasovat ho tam, tak ako si mal v plane, podla mna to bude pekne. Potom tie cierne listy budu mat opodstatnenie.
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Vyzera ze som sa rozhodol ze zrusi sa cierna linia kolo auta,a tak zrejme buduci tyzden zhodim zadny naraznik z auta dole a sa striekne celi do laku,potrebujem zohnat este druhe listy tie sirsie,zatial daco by sa mi mohlo rysovat zrejme od chlapika LUKASONE ktory kedysi mal strieborne GT a ho rozbil..uz som mu pisal,alebo mozno Sperhy daval ich z auta dole,uz som aj rozpraval s ocom vravel ze by nemal byt problem s lupenim laku,ze sa nato da spricgit,prebrusi,farba a lak striekne,myslite ze ozaj bude lepsie davat sirsie listy ako nechat tieto uzsie? Predsa si myslim ze uzsie listy mozu spatit menej na aute ako sirsie,uz ked si len zoberiem ze najlepsie auto by vyzeralo z boku ked by ich tam nemalo,chapem ze listy na naraznikoch su sirsie..ale aj tak.
Takze narazniky s listami sa laknu..dufam ze to bude vyzerat dobre a neobanujem ze som mal zostat pri ciernej linii..lebo aj to nieje zle.
Foliu na svetla pozriem zajtra v jednej reklamke,pozripade jeden shop..uvidim co mi povedia
Podnaraznik
pozeral som na plastuning tak su dve typy:
http://plasttuningshop.eu/index.php?mai ... cts_id=603" onclick="window.open(this.href);return false;
http://plasttuningshop.eu/index.php?mai ... cts_id=602" onclick="window.open(this.href);return false;

Este skor ta prva ,druha ma moc hrube boky,ale nejako ma obe nezeru,s tym suchnutim akurat mozem uznat za pravdu ze by bolo lepsie dat spodok do ciernej alebo podnaraznik,ale asi skor sa mi paci bez neho
Obrázek
My Topic
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Nevie niekto o nekom kto robi-tlaci ŽIVICOVE-GELOVE NALEPKY na poziadanie aky si vzor nalepky vytvorim? ak mate kontakt na niekoho z celeho Slovenska..tak piste,uz som pisal par mailov do reklamkoch ale 1ks mi nevytlacia iba aspon 10,20,200ks
Obrázek
My Topic
Palis
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palis »

nad tim druhym podnaraznikom rozmyslam aj ja mam ho na ruke len je troska dalej odonm atak uvidime a este ci ho tam aj dopasujem na mojju MKII
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Dnes som zaparkoval,otocim sa nemohol som odolat nesfotit :mrgreen: (pekne si hopal :)) ,fotene mobilom)
Obrázek

Dnes som inac obehal reklamne agentury unas v KE a pochodil som mizerne,zhanal som foliu na zadne svetla ,poradil mi kolega TV-Punto perforovu foliu, u firmy Lavacom-nemaju nic take,dalej Lumina aj by mali ale nepredaju len tlacia nanu,Hornet-nemaju nic,dalej som bol pri troch sudkoch na Kavecianskej 41..lepia autofolie a maju rozne folie..tak mali ale nepreda iba on ju lepi aj to na skla,takze nic som nevybavil..zostava mi po ruke akurat asi sprej..a ta klasicka folia na skla do vnutra neviem ci by bola dobra,ak nie tak to skusim sprejom niekedy najblizsie,popripade ak mi kolega zozenie zo svojho okolia .
Tak isto nikde mi nevedia vytlacit Gelovu-zivicovu nalepku,bud take netlacia alebo ano ale na 100-ky ks
Obrázek
My Topic
diablik
Znalec

Příspěvek od diablik »

pekne mas to auticko...inak mohol si mi povedat.by som ti dal uplne novy ten naraznik,alebo aj ine veci..ak by si potreboval..
inak sa som za tu foliu na svetla..niekde som to videl....myslim,ze na bazos.sk...pokukaj to :lol:
Obrázek
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Uff..no nemyslel som na teba vobec,i ked teraz rozmyslam ze raz si daco naznacoval ze asi v nejakom shope robis,no jedno viem teda neskor po kupe naraznika som zistil ze tuna ho maju za fajnovu cenu,tak mozno niekomu inemu odka posluzi:
http://www.autodiely-eshop.sk/autodiely ... ik-PUNTO-I" onclick="window.open(this.href);return false;
Depo auto ho ma za 55E,mne ho upravili na 50E,ale aj tak 10E rozdiel
Obrázek
My Topic
diablik
Znalec

Příspěvek od diablik »

mi ho mame tiez okolo 55e..pohodke..ja som si dnes kupil novu antenu (zraloka),chcem ju presunut dozadu..tak som zvedavy,ked ju nahodim,ako bude chytat signal...
Obrázek
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“