MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
mne sa to s tou zlatou paci, je to konecne nieco ine a vyzera to podla mna fajnovo.
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Presne to chcem povedat ako kolega Struter je to konecne daco ine a na aute by to ukazalo si myslim fajn.,kvalita fotky je trocha zhorsena po uprave tak tomu spati,ale ak by sa to strieklo tak by to mohlo na oko vyzerat super..budem otom rozmyslat a ak sa do toho dam tak do toho 12.8 aby som to porobil kedze sa blizi dalsi zraz..ale hlavne decentne strieknut aby aj daco bolo vidiet ,neviem ci nebudem musiet riesit aj ine ziarovky alebo ledky aby to presvietilo,prv musim este predtym dat do kopy kufor lebo vedla FIAT..konkretne vedla znaku FIAT sa mi zacala robit bublinka takze uz sa tam javi korozia
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Kamos pred tyzdnom mi zohnal abarth logo..uz som sa tesil ze ho nalepim..az kym som neodmontoval povodny znak z kapoty a zistil ze okrem stredovej diery tam su este dve cez tu stredovu,po prilozeni som zistil ze mi jednu dieru nezakrije,takze potrebujem zohnat vacsie,respekt.dat niekomu spravit.Je to zaujimave lebo niektore Punta maju len jednu stredovu dieru niektore aj tie dva male okrem nej,asi to bude rocnikom.
No a nejaky cas uz umna hraje Pioneer P8300BT,tento rocny model,rozdiel od Alpine velmi velky,rozumne nastavenie zvuku,prehrava aj Divx,8-pasm.ekvalizer,blueetoth,usb...jedina absencia je mechanika..ktoru nema,ale v tejto cenovej kategorii lepsie mat radsej divx ako mechaniku,usb je uz davno vpred...a Cd-cka som nepouzival ani nepamatam
No a nejaky cas uz umna hraje Pioneer P8300BT,tento rocny model,rozdiel od Alpine velmi velky,rozumne nastavenie zvuku,prehrava aj Divx,8-pasm.ekvalizer,blueetoth,usb...jedina absencia je mechanika..ktoru nema,ale v tejto cenovej kategorii lepsie mat radsej divx ako mechaniku,usb je uz davno vpred...a Cd-cka som nepouzival ani nepamatam
hiiss-co to mas pod radiom?
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
typujem voltmeter , inak HISS máš to velmi pekné, hlavne to podsvietenie stredového panela sa mi páči, no a ku svetlám, neviem či sa ti podarí dosiahnuť takú žltú ako na tom vt, ked aj tak bude problém aby cez to preniklo svetlo zo žiarovky, no ale ved vyskúšaj, no a k LED žiarovkám, ja som ich kedysi objednával, tiež do zadných svetiel, ale nakoniec skončili v šufliku, jednak bol problém ich tam vôbec dostať, pretože boli širšie ako otvor vo svetle, takže som ho musel najprv zväčšiť a jednak ich svietivosť bola omnoho menšia ako u normálnych žiaroviek, takže zbytočná robota a vyhodené peniaze , ale možno natrafíš na nejaké lepšie...
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Diablik
Jo voltmeter..napojeny na altik..ukazuje ako mo dobija alternator
Matto
No ta zlata-zlta..by som striekal namiesanou farbou co mam na karoseriu podla zadneho stitka na kufri,mam doma sprej a v nom este farbu,nebola by to presne taka farba ako na karoserii to mas jasne uz len z toho pohladu ze to je nova farba,a ta je vyblednuta,ale strieka sa to na svetla nie karoseriu takze to nevadi,s tyma ledkami..je to dost mozne,co ta vysiel kus?Ja by som ich mal cez kamosa,tiez si takto striekal svetla ale ma modru metalizu ako ty takze do modra ma spodok,a caka na ledky asi 3E/ks by vysiel? bude to mat zrejme skor ako ja tak uvidim na efekt.Tiez mi neni jedno lebo do ejdneho svetla idu tusim 4x28ks po 3E mam 24E a este spreje na svetla
Matto
No ta zlata-zlta..by som striekal namiesanou farbou co mam na karoseriu podla zadneho stitka na kufri,mam doma sprej a v nom este farbu,nebola by to presne taka farba ako na karoserii to mas jasne uz len z toho pohladu ze to je nova farba,a ta je vyblednuta,ale strieka sa to na svetla nie karoseriu takze to nevadi,s tyma ledkami..je to dost mozne,co ta vysiel kus?Ja by som ich mal cez kamosa,tiez si takto striekal svetla ale ma modru metalizu ako ty takze do modra ma spodok,a caka na ledky asi 3E/ks by vysiel? bude to mat zrejme skor ako ja tak uvidim na efekt.Tiez mi neni jedno lebo do ejdneho svetla idu tusim 4x28ks po 3E mam 24E a este spreje na svetla
take nieco by sa mi teraz zislo..mam pozicane od svagra opel combo,a prave mi prdla baterka..HIISS píše:Diablik
Matto
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Najlacnejsie asi tuna:
http://www.autohifi-ady.sk/shop/product ... roduct=797
Ja som ho mal za 20E ale cez kamosa co mu robi znamy v jednom shope
http://www.autohifi-ady.sk/shop/product ... roduct=797
Ja som ho mal za 20E ale cez kamosa co mu robi znamy v jednom shope
parada..dakujem..asi si ho hned aj objednam
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
HIISS kolko ti dobija ked ti enhra hudba?? tych 14 co tam mas??
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ak nastartujem zpanem svetla,bez zapnuteho radia,mi ukazuje na voltmetri tych 14.ale mam ho nastaveny trocha nizsie od hodnoty ktoru ukazuje priamo pri merani na alternatore,na altiku v tej chvily je vtedy 14.1 alebo 14.2.AK pustim hudbu...vytocim vysie tak vacsinou sa drzi tak 13.8,viac ne..ale to je zvukovo ako na koncerte .Ono ak nastartujem auto tak obcas to kolise ze ukaze 13.8 a potom skoci na 14.0,potom 13.9 a tak....ale zatial som nemal s dobijanim problem vobec.Je pravda ze altik sme uz mali viac krat von,raz kvoli dobijaniu,repas nam jeden robil v KE a objednaval regler z Madarska a ten kus bol velmi dobry...dobre dobijal vyssie aj viac drzal napatia,ale potom sme mali znova vonku altik kvoli uhlikom a nechtiac sme ho skratovali-spojily uhliky pri manipulacii,tak sa odpalil,potom sme zohnali od ruky...takze je to fajn co sa tyka dobijania ale tamten bol natom lepsie.Najlepsie nedavno jak som siel ku krizovatke zastal...hudba peckovala a napatia naraz z 13.8 na 13.4 ,ak som sa zacal hybat tak uz pokrocilo vyssie,takze silna hudba je zrac..ale vravim nemal som zatial ziadne problemy,teraz to krmim aj dvoma kapikmi...takze urcite o to vacsia pomoc..,baterka tam je 60-ka
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Kolega sa mi hraje s puntasom,poslal na mail dalsie dve fotky,co nato vravite? som z toho uz jelen,bud to vidim na kombinaciu cele svetla zlate,alebo vrch zlaty,spodok cerveny,alebo vrch stmavit a spodok cerveny? ja uz neviem
Akurat ak by som hodil ich cele do zlata..tak to neviem si predstavit ako to bude svietit do akej farby a jak dlho s nima budem jazdit ,ale asi najviac sa mi paci kombinacia cele zlate
Akurat ak by som hodil ich cele do zlata..tak to neviem si predstavit ako to bude svietit do akej farby a jak dlho s nima budem jazdit ,ale asi najviac sa mi paci kombinacia cele zlate
Som rád že som ti dal chrobáka do hlavy, ale najlepšie bude streknúť tu fóliu ako som ti písal a prirovnať ako to bude svietiť deň/noc, čo na to páni v zelenom a tak.
Ahoj Erik,
Ak je moj nazor kusok dolezity tak aj mne sa pacia tie cele zlte. Len ako hovoris,co na to pani organi a ci sa to vobec bude dat tak strieknut..kazdopadne rozhodni sa nejak do svidnika a potom sa budem tesit na vysledok
Ak je moj nazor kusok dolezity tak aj mne sa pacia tie cele zlte. Len ako hovoris,co na to pani organi a ci sa to vobec bude dat tak strieknut..kazdopadne rozhodni sa nejak do svidnika a potom sa budem tesit na vysledok
Bravo 198 1.4 T-jet Sport