Vždyt jasná páka že jsem myslel ted jenom z FOTEK.
No a až to bude celý tak tě samotnýho z toho jebne
Hlavně to chce vydržet a nervy máš moje uznání a podporu.
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
Kosta píše:Katy za jakej jinej strop?co je s nim ze je ve flocku a to je spatne?
Az napadne snih tak auto bude doma
no, asi tak nejak... ale uvidis co ti reknou
podle nich, vsechno jde
a nezapomen na nejaky airbrush, a nejaky pekny podbehy a vysperkovanej motor, jinak tam ani nechod Kdybys chtel nejake rady, nebo mel otazky, sem s nima
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy ja se na ne muzu vis co nedelam to pro ne ale pro Sebe a fakt me na jejich nazoru nesejde jnak motor je v chromu+Carbon,na podbehny kaslu budu s tim normalne jezdit takze podbehy zustanou jak jsou!A Airbrush bude na bombe od vzduchu jenze bohuzel jeste nevim jakej ale na to mam jeste cas...ja otazky nemam jen jednu a to kdy uz to bude?
Nemuzu Katy pac jeste cekam na rozpernou tyc do motoru pak se to musi cely seroubovat a podle toho sem musej udelat ty kryty novy...ted se dela do auta X-Box a lakuje se vnitrek...jo a sehnal sem super vetrani z Audi TT ty chromovy na stranu byl to docela vykona ale ta palubka bude stat za to