DISKUZE - Spotreba - MK2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Of course. Chces dukaz misto slipů? Tak mrkni na my video a pretoc si to nakonec: http://www35.megaupload.com/files/471e6 ... g%20HQ.aviSolda píše:kakin:neříkejc že ta dvanáctka jede dvěstě?Máš něco na motoru?papírově by měla jet 172km/h do 190 ji přetočíš ale ten motor musí hučet jak pilinák.
Podle mě s tím Kufi něco má. Maximum výkonu je pro 1.2 16V 80 při 5000 otáčkách, kousek za pak začne elektronické omezování momentu . Tak je to na papíru, a tak to i dobře cítím při překročení těchto otáček sám. Vzhledem k enormní spotřebě KUFIho punto si myslím, če je motor přečipovaný. Má zrušené omezení výkonu a upravenou mapu vstřikování, takže je motor uchlastaný.Solda píše:kakin:neříkejc že ta dvanáctka jede dvěstě?Máš něco na motoru?papírově by měla jet 172km/h do 190 ji přetočíš ale ten motor musí hučet jak pilinák.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
To sis me trochu spletl ne? Ja jsem tady nikde nepsal ze me to jede 200 To asi bylo na Kufiho......Z mojeho sportinga jsem dostal max 190 a to bylo jeste z mirneho kopecka.....ale podle mojeho nazoru tachometr stejne keca Chce to radar ....ale to by za to nestaloSolda píše:kakin:neříkejc že ta dvanáctka jede dvěstě?Máš něco na motoru?papírově by měla jet 172km/h do 190 ji přetočíš ale ten motor musí hučet jak pilinák.
Punto Sporting 1.2 16V MkII
KUFI s tim nic nema. Nemuzes srovnavat 5ti kvalt s 6ti kvaltem. Ta vykonova krivka je trochu jina.Patrik píše:Podle mě s tím Kufi něco má. Maximum výkonu je pro 1.2 16V 80 při 5000 otáčkách, kousek za pak začne elektronické omezování momentu . Tak je to na papíru, a tak to i dobře cítím při překročení těchto otáček sám. Vzhledem k enormní spotřebě KUFIho punto si myslím, če je motor přečipovaný. Má zrušené omezení výkonu a upravenou mapu vstřikování, takže je motor uchlastaný.
Spotreba +- odpovida tej co mam napsanou v technicaku (8,1/5,3/6,3) - coz ale zahrnuje idealni testovaci podminky, kterych v normalnim provozu v zivote nedosahnes.
Precipovany to opravdu nemam Projizdeli sme to skrz naskrz compem, vsechny testy, a ma to presne papirovych 80,9HP(po precipovani by to melo mit cca 98-100HP). Navic, N98 netankuju, jezdi to normalka na N95.